Stanovi sa pogledom na Avalu i grad

10.05.2013. | E-kapija

U prirodnom okruženju, na jednoj od najlepših banjičkih lokacija, sa prvim suncem osvanulo je ovog proleća novo gradilište u Beogradu. "CPI Group", ćerka firma istoimene češke kompanije, počela je izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa "Paunov breg".

Na površini od 9.000 m2, na sedam spratova, biće smešteno 107 stanova, a useljenje prvih stanara se očekuje u maju sledeće godine.

- Izabrana je lokacija nadomak centra Beograda, sa jedanko očaravajućim pogledom na Avalu i centar grada. Sam arhitektonski koncept se savršeno uklapa u okruženje. Vodili smo računa o najsitnijim detaljima objekta, kao i o kvalitetu tako da će biti zastupljeni uglavnom prirodni materijali. "Paunov breg" je kompleks za one koji žele da vode relaksiraniji način života – kaže Veljko Gušić, konsultant u "CPI Group".

Kupcima su na raspolaganju stanovi raznolike strukture, od 35 do 90 m2, podeljenih u dve nezavisne lamele sa dva odvojena ulaza.

- Obe lamele biće izgrađene prema važećim energetsko-efikasnom normama i ispunjavaće osnovne kriterijume "zelene gradnje". Stanovi su dobro prostorno organizovani tako da ih odlikuje funkcionalnost svakog kvadrata. Stanovi imaju centralno gradsko grejanje, prozore sa termoizolacionim niskoemisionim stakolom, keramiku i sanitariju renomiranih proizvođača, parket prve klase, sigurnosna ulazna vrata – navodi Gušić.

Najmlađi članovi će uživati u dvorištu sa specijalno osmišljenim prostorima za igru, dok stariji obavljaju kupovinu ili se reliksiraju u mirnom ambijentu. Stambeni kompleks stanarima nudi podzemnu garažu na dva nivoa, ukupnog kapaciteta 46 parking mesta. Za izgled "Paunovog brega" bio je zadužen CEP, dok je izgradnja poverena firmi "Akord".

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Bojan 17.09.2020.
Rokovi su prosli...zjape rupe, tu i tamo na...
Andrea 13.09.2020.
Svidja mi se ova ideja ali ne znam koliko j...
Žilijen 09.09.2020.
Da li ima neka informacija o ovom tenderu? ...
Milan 07.09.2020.
Prave prototip koji će moći da skladišti 1k...
Vesna 01.09.2020.
Sadasnji put Paracin-Zajecar-Negotin prolaz...