Preduzeće "Etaž" otvorilo novi regionalni centar i maloprodajni objekat u Nišu

02.06.2009. | eKapija

Novi regionalni centar za područje južne Srbije i maloprodajni objekat u Nišu preduzeća "Etaž" počeće da radi sutra (3. jun 2009. godine). Naime, to preduzeće je bilo i do sada prisutno u ovom regionu ali na dve nezavisne adrese, a sada su objedinjene maloprodajna i veleprodajna jedinica u centar koji se nalazi u Bulevaru cara Konstantina 80 do 86 (bivši "EI Diskont") sa oko 120 m2 prodajnog prostora i 600 m2 magacinskog prostora.

Ivan Ristić, direktor te poslovne jedinice, izajvio je da su "pripreme za otvaranje nove poslovne jedinice započete u ranijem periodu, a sticajem okolnosti dešavaju se u trenutku kada je građevinarstvo kao oblast u kojoj i "Etaž" posluje u izuzetno teškom položaju".

- Niš i region južne Srbije predstavljaju izuzetan potencijal i imaju potrebu za jednim ovakvim centrom pa smo se shodno tome i pripremili. Takođe, ovom regionu predstoji proces gasifikacije, pa smo spremni da svoja iskustva sa drugih teritorija gde smo prisutni prenesemo i na ovu teritoriju - izjavio je on.

U novom poslovnom prostoru "Etaž" nudi kompletnu ponudu u oblasti grejanja, klimatizacije, vodovoda i kanalizacije.

- Ideja nam nije da napravimo klasičnu prodavnicu opreme za grejanje i vodovod već želimo da ovo bude prostor za okupljanje partnera u kome će se vršiti obuke za primenu novih tehnologija u oblasti kojom se bavimo. U saradnji sa našim partnerima, dobavljačima i proizvođačima opreme vršiće se stalne obuke pre svega instalatera, ali i trgovačkih partnera kako bi se nivo usluge podigao na viši nivo i približio zahtevima razvijenog društva ali i energetske efikasnosti pre svega - istakao je Ristić.

Radno vreme centra je od 8-16 časova, a subotom od 8 do 14 časova.

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Шумадинац 03.08.2020.
Да ли заиста нема никог ко би сагледао неоп...
Maja 31.07.2020.
Molim vas za cenu izolacije penom po m2 za ...
Aco 25.07.2020.
Da se moze graditi od ove cigle pečenjara.
Daniel Zebeljan 25.07.2020.
Koristio bi penu u brodogradnji.Kome se obr...
Zvonko 14.07.2020.
Iz bloka 42 se ovde seli buvlja pijaca a ne...