Preduzeće "Etaž" otvorilo novi regionalni centar i maloprodajni objekat u Nišu

02.06.2009. | eKapija

Novi regionalni centar za područje južne Srbije i maloprodajni objekat u Nišu preduzeća "Etaž" počeće da radi sutra (3. jun 2009. godine). Naime, to preduzeće je bilo i do sada prisutno u ovom regionu ali na dve nezavisne adrese, a sada su objedinjene maloprodajna i veleprodajna jedinica u centar koji se nalazi u Bulevaru cara Konstantina 80 do 86 (bivši "EI Diskont") sa oko 120 m2 prodajnog prostora i 600 m2 magacinskog prostora.

Ivan Ristić, direktor te poslovne jedinice, izajvio je da su "pripreme za otvaranje nove poslovne jedinice započete u ranijem periodu, a sticajem okolnosti dešavaju se u trenutku kada je građevinarstvo kao oblast u kojoj i "Etaž" posluje u izuzetno teškom položaju".

- Niš i region južne Srbije predstavljaju izuzetan potencijal i imaju potrebu za jednim ovakvim centrom pa smo se shodno tome i pripremili. Takođe, ovom regionu predstoji proces gasifikacije, pa smo spremni da svoja iskustva sa drugih teritorija gde smo prisutni prenesemo i na ovu teritoriju - izjavio je on.

U novom poslovnom prostoru "Etaž" nudi kompletnu ponudu u oblasti grejanja, klimatizacije, vodovoda i kanalizacije.

- Ideja nam nije da napravimo klasičnu prodavnicu opreme za grejanje i vodovod već želimo da ovo bude prostor za okupljanje partnera u kome će se vršiti obuke za primenu novih tehnologija u oblasti kojom se bavimo. U saradnji sa našim partnerima, dobavljačima i proizvođačima opreme vršiće se stalne obuke pre svega instalatera, ali i trgovačkih partnera kako bi se nivo usluge podigao na viši nivo i približio zahtevima razvijenog društva ali i energetske efikasnosti pre svega - istakao je Ristić.

Radno vreme centra je od 8-16 časova, a subotom od 8 do 14 časova.

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Mićo 20.11.2019.
Ko to kaže da je most graditi pored mosta j...
Invekta 18.11.2019.
Odlično rešenje, olakšava posao, a efekti s...
boki 14.11.2019.
kao prvo idealno ravnih dasaka iz paleta je...
Nemanja Rodić 05.11.2019.
Bravo,molim vas da pošaljete ekipu da okrpi...
Maja 19.10.2019.
Gde mogu da nabavim ovakav beton? I po koj...