INFONET-468X60-BANNER

"TopTherm" osnovao centar za edukaciju za "Hoval" proizvodni program

19.05.2009. | eKapija

Firma "TopTherm" sa sedištem u Bečeju je od aprila 2009. godine u svoje redovno poslovanje uvela centar za edukaciju, namenjen teorijskoj obuci i upoznavanju stručnih saradnika sa "Hoval" proizvodnim programom.

Iz širokog asortimana "Hoval" proizvoda, za pomenutu edukaciju izdvojena su predavanja o kotlovima iz kondenzacione tehnologije, digitalne regulacione tehnike i ventilacione tehnike. Osim navedenog, "Hoval" nudi i gorionike, rezervoare za proizvodnju sanitarne tople vode, toplotne pumpe, solarne sisteme, kao i prateći pribor.

Edukacija obuhvata vremenski period od 6 časova na kojoj prisustvuje 8-10 osoba, a sve u cilju da se svakom polazniku obezbede jasne informacije. Osim teorijskog, postoji i praktični deo edukacije na kojem se simulira rad digitalne regulacije pod raznim uslovima i zahtevima korisnika. Polaznici imaju priliku da se upoznaju sa uređajima iz izložbenog salona "TopTherm" kao i načinom poslovanja firme.

Edukovanjem stručnih saradnika, firma "TopTherm" doo želi da pomogne istim u lakšem odabiru opreme prilikom projektovanja i instalacija, kao i da im dokaže kvalitet i savremenost "Hoval" proizvoda.

Prijavu na "Hoval" edukaciju vršiti na sajtu firme (potraži ispod).

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


SAUTER-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...
Darko 14.03.2024.
Pa kad cveta mito i korupcija. Ako se to is...

;