Novi radovi na Staroj planini

28.11.2012. | E-kapija

Austrijska kompanija "Falkensteiner Michaeler Tourism Group", koja je nedavno preuzela upravljanje hotelom na Staroj planini, u decembru ove godine će početi adaptaciju nekih delova hotela kako bi gostima pružili nove sadržaje. Radovi ne iziskuju zatvaranje hotela koji će 1. decembra biti otvoren i spreman da primi goste.

- Potpisan je ugovor sa firmom "Mašinoprojekt Kopring" o izradi projektno-tehničke dokumentacije za usklađivanje enterijera i opreme u hotelu. Radovi se odnose na prilagođavanje već postojećih sadržaja hotela zahtevima i standardima FMTG, a cilj svega je pružanje kvalitetnijih usluga gostima hotela "Falkensteiner Stara planina" – kaže Davor Žderić, zamenik direktora JP "Stara planina" najavljujući početak radova u hotelu na Staroj planini za decembar ove godine.

- Radovi će se odvijati sukcesivno i to pre svega oko skijašnice, a počeće od idućeg meseca. U 2013. će biti adaptacija spa centra. Radovi će biti organizovani tako da ne ometaju goste hotela, a njihova dinamika i intenzitet će biti određen popunjenošću hotela i sprovedenim postupcima za izbor izvođača. Važno je napomenuti da u špicevima odnosno period oko Nove godine i kada bude maksimalna popunjenost, radovi neće biti izvođeni.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


PIRAMIDA
PIRAMIDA
SREMSKA MITROVICA
www.piramidasm.rs

BAN-INOX
BAN-INOX
STARA PAZOVA-NOVI BANOVCI
www.ban-inox.rs

SET
SET
ŠABAC
www.set.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Ujka Vasa 20.10.2020.
Bojler je odličnog kvaliteta. Vreme je da ...
mile 15.10.2020.
Lepsa je nasa na Slaviji.
Bojan 17.09.2020.
Rokovi su prosli...zjape rupe, tu i tamo na...
Andrea 13.09.2020.
Svidja mi se ova ideja ali ne znam koliko j...
Žilijen 09.09.2020.
Da li ima neka informacija o ovom tenderu? ...