Otvoren 38. Međunarodni sajam građevinarstva u Beogradu

24.04.2012. | Beta

Na Međunarodnom sajmu građevinarstva koji je otvoren danas u Beogradu, predstaviće se 856 izlagača od kojih je trećina iz 26 zemalja Evrope i Azije.

Manifestaciju je na Beogradskom sajmu otvorio ministar životne sredine, rudarstva i prostrnog planiranja Srbije Oliver Dulić. Dulić je kazao da je broj učesnika na sajmu, kao i sam građevinski sektor, pokazuju "veliku žilavost".

- Bez mera Vlade Srbije mnoge firme iz građevinskog sektora ne bi preživele - rekao je on naglašavajući da je država kroz tri stuba pomoći u domaću građevinsku industriju do sada investirala između 450 i 500 miliona evra.

On je podsetio da je u prvi stub, odnosno projekte izgradnje javne infrastrukture, investirano 18 milijardi dinara.

- Država je pomogla i u drugi stub, odnosno izgrađnju stambenih kompleksa, dok je treći stub pomoći - izgradnja socijalnih stanova u 12 gradova počeo da se realizuje juče, dodao je on.

- Statistički podaci pokazuju da je u zadnjem kvartalu 2011. građevinski sektor Srbije imao rast od 16,5% i da je u decembru prošle godine izadtao 34% više građevinskih dozvola - kazao je on.

Na sajmu građevinarstva, koji traje do 28. aprila, predstavljene su sve oblasti građevinske delatnosti, od najsavremenijih materijala, opreme, alata i mašina, preko inovacija u projektovanju i upravljanju projektima, do najaktuelnijih sistema gradnje, uređenja i održavanja objekata, adaptacije, rekonstrukcije i opremanja enterijera i eksterijera.

Međunarodni 38. sajam građevinarstva se održava na kompletno raspoloživom izložbenom prostoru Beogradskog sajma, u sedam hala i na otvorenom prostoru.

Radno vreme manifestacije je od 10.00 do 19.00, a u subotu, poslednjeg dana, sajam se zatvara u 17.00. Cena ulaznice je 500 dinara, za grupne posete 350, dok je cena parkinga 200 dinara na sat.

Posetite štandove kompanije Infonet Group, vodeće kompanije na polju marketinga i poslovnog izdavaštva vezanog za građevinsku industriju u Hali br. 4. i uverite se u višegodišnju uspešnost svakog našeg projekta.

 

 

 

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Iiinkh 18.02.2019.
Sta vam znaci to da mogu pristojno da zarad...
Biljana 17.02.2019.
Kako loktajt lepak namazati na celu povrsin...
Djom 06.02.2019.
Sjajna cena zemljišta, ko bi rekao da su to...
Jova 01.02.2019.
Zalosna vam majka....za onakvo skrnavljenje...
veselnik 01.02.2019.
Ma lako je njima, nemaju oni Grdelicu!