INFONET-468X60-BANNER

"Sika" postala član Saveta zelene gradnje Srbije

12.07.2011. | E-kapija

Kompanija Sika, sa glavnim sedištem u Švajcarskoj, pristupila je Savetu zelene gradnje Srbije, ne samo kao globalni lider za proizvodnju hemijskih proizvoda u građevinarstvu i industriji, već i kao društveno odgovorna kompanija koja poštuje principe održivosti.

"Sika podržava i učestvuje u radu nacionalnih saveta zelene gradnje u zemljama gde kompanija posluje jer u ovakvoj saradnji vidi pravi put za razvoj svog poslovanja i celokupne građevinske industrije u budućnosti", rekao je Dušan Punda član tima za tehnološka istraživanja u kompaniji Sika. "Tako i Sika Srbija sa velikim zadovoljstvom sada može da istakne da je postala deo Saveta zelene gradnje Srbije, člana porodice Svetskog saveta zelene gradnje i Regionalne mreže saveta zelene gradnje Evrope", dodao je gospodin Punda.

"Zelena gradnja predstavlja pravi, ili bolje reći, jedini put razvoja građevinarstva. Kompanija Sika svojim članstvom u Savetu zelene gradnje Srbije ima za cilj da principe održive gradnje promoviše i primenjuje u Republici Srbiji, za dobro tržišta, životne sredine i generacija koje dolaze", navedeno je u saopštenju kompanije Sika.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;