"Sika" postala član Saveta zelene gradnje Srbije

12.07.2011. | E-kapija

Kompanija Sika, sa glavnim sedištem u Švajcarskoj, pristupila je Savetu zelene gradnje Srbije, ne samo kao globalni lider za proizvodnju hemijskih proizvoda u građevinarstvu i industriji, već i kao društveno odgovorna kompanija koja poštuje principe održivosti.

"Sika podržava i učestvuje u radu nacionalnih saveta zelene gradnje u zemljama gde kompanija posluje jer u ovakvoj saradnji vidi pravi put za razvoj svog poslovanja i celokupne građevinske industrije u budućnosti", rekao je Dušan Punda član tima za tehnološka istraživanja u kompaniji Sika. "Tako i Sika Srbija sa velikim zadovoljstvom sada može da istakne da je postala deo Saveta zelene gradnje Srbije, člana porodice Svetskog saveta zelene gradnje i Regionalne mreže saveta zelene gradnje Evrope", dodao je gospodin Punda.

"Zelena gradnja predstavlja pravi, ili bolje reći, jedini put razvoja građevinarstva. Kompanija Sika svojim članstvom u Savetu zelene gradnje Srbije ima za cilj da principe održive gradnje promoviše i primenjuje u Republici Srbiji, za dobro tržišta, životne sredine i generacija koje dolaze", navedeno je u saopštenju kompanije Sika.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nenad 07.12.2021.
Kako će se kretati cene malo ko zna, neki m...
Stiv 06.12.2021.
Kakva glupost podižu grad u slavu boga novc...
Marko 03.12.2021.
Hvala na odličnom i informativnom tekstu. D...
Iva 26.11.2021.
Kako se osb ploce na plafonu terase mogu ob...
Mira 22.11.2021.
Da li se zna ko je investitor i nadzor ?