INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Real Estate Webinar: "Uticaj COVID-19 na sektor nekretnina u Srbiji"

23.06.2020. | Gradjevinarstvo.rs

U petak 26.06.2020. u 12 časova biće održan Real Estate Webinar pod nazivom "Uticaj COVID-19 na sektor nekretnina u Srbiji.  Webinar će se održati na srpskom jeziku.

Webinar:

Situacija sa virusom COVID-19 zahvatila je sve zemlje sveta koje drastično osećaju posledice pandemije po ekonomju i finansijski sektor. Sve grane industrije i kompletna privreda trpe udarce izazvane merama suzbijanja pandemije.

- Na Real Estate webinaru bavićemo se uticajem COVID-19 na sektor nekretnina u Srbiji. Od naših uvaženih govornika dobićemo najnovije informacije o tome kako se sektor nekretnina bori sa posledicama pomenute pandemije. Webinar će biti prilika za razmenu iskustava, informacija i ideja o tome kako najlakše prebroditi izazove prouzrokovane pandemijom - izjavio je organizator.

Na webinaru će se obratiti stručnjaci iz sektora nekretnina: Aleksandra Čupić, direktorka real estate sektora u kompaniji Erste Bank; Bojan Šešević, Asset Manager u kompaniji Novaston Asset Management; Ana Petrović, direktorka sektora ekspanzije kompanije Lidl Srbija KD, Nebojša Nešovanović, direktor sektora procene vrednosti za Jugoistočnu Evropu kompanije CBRE. Moderator sesije je Ervin Pašanović, generalni direktor kompanije Adventis Real Estate.

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International koja poslednja dva meseca uspešno orgnaizuje seriju TGI online diskusija na različite teme iz oblasti ekonomije, rudarstva, nekretnina, bankarstva i javno-privatnog partnerstva.

Medijsko sponzorstvo obezbeđuju poslovni portali EKAPIJA, RETAIL SEE GROUP DOO, GRADJEVINARSTVO, BEOBUILD i E2 PORTAL.

Za više informacija o webinaru možete poslati upit na: jagoda.dokic@tsomokos.rs

Webinar možete pratiti uživo ovde.

O organizatoru:

Simeon G. Tsomokos SA iz Grčke osnovao je afilijaciju u Beogradu, TGI Group International 2000. godine, koji pruža usluge korporativnih komunikacija na srpskom tržištu. U bliskoj saradnji sa matičnom atinskom kompanijom, TGI Group International nudi domaćim i međunarodnim klijentima kvalitetne usluge u oblasti komunikacija, radi lakšeg ostvarenja njihovih poslovnih ciljeva. TGI Group International je postao važan poslovni partner kako za međunarodne kompanije koje žele da uspostave ili konsoliduju svoje prisustvo u Srbiji tako i za lokalne kompanije koje žele da se prošire i postanu konkurentne na regionalnom i međunarodnom tržištu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


SEEBBE2022-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;