INFONET-468X60-BANNER

Otvoren novi tržni centar na Karaburmi

21.04.2017. | Beobuild

Samo godinu i po dana nakon početka gradnje, juče (20.04.2017) je otvoren novi tržni centar u Višnjičkoj ulici - „BIG Fashion Karaburma“. Projekat koji je inicijalno započeo drugi investitor, ove godine kupila je kompanija BIG CEE u finalnim fazama gradnje, čime je samo najavljen njihov ulazak na beogradsko tržište. Gradnja objekta počela je krajem 2015. godine, a svojim dimenzijama predstavlja jedan od većih tržnih centara u gradu, sa 61.000 kvadrata bruto površine, odnosno 32.335 kvadrata prodajnog prostora raspoređenog na tri nivoa. Sa preko 100 lokala, prostranim restoranskim delom i kompleksom 8 bioskopskih sala, po ukupnoj površini ovo će biti treći najveći ovakav centar u Beogradu.

Od svetskih robnih marki lokale će imati H&M, Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Fashion&Friends, Lindex, Springfield, Navigare, Bata, Shoestar, Nursace-Africa, Luna, Imperio Irena Grahovac i drugi. Uz veliki supermarket, „BIG Fashion“ će imati i Dexy Co centar na 1.200 m², prodavnice sportske opreme Sport Vision, Planeta Sport i Converse, kao i niz prodavnica iz sektora nakita i kozmetike Swarovski, Pandora, Bomar, S&L, Oxette, Sephora, Jasmin, Lilly, BENU, Yves Rocher. Takozvani „food court" ili restoranski deo nudiće McDonald’s, KFC, O’brock, Asia Food i Atos Pizza, a u delu za razonodu nalaziće se i Cineplexx bioskop sa novom tehnologijom laserskih projekcija.

Pored objekta na Karaburmi, ovaj investitor najavio je i skoru gradnju jednog od najvećih tržnih centara u Beogradu - „BIG Fashion Vidikovac“, čiji je kamen temeljac simbolično postavljen prošlog meseca.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;