Uskoro tenderi za rekonstrukciju kliničkih centara

14.12.2016. | eKapija

Ministarstvo zdravlja Srbije objavilo je prethodne raspise i tako najavilo da će u 2017. godini raspisati javni poziv za rekonstrukciju tri klinička centra - Srbije, Vojvodine i Kragujevca. Javni pozivi će biti objavljeni u „Službenom žurnalu EU“ i „Službenom glasniku Srbije“.

Ovi projekti će finansirati iz sredstava Evropske investicione banke, s kojom je Republika Srbija potpisala ugovor o modernizaciji, unapređenju i proširenju četiri tercijarne bolnice u Srbiji.

Klinički centar Srbije očekuje renoviranje i proširenje dela postojeće centralne bolničke zgrade (ukupne površine oko 86.000 m²), kao i izgradnja novih tehničkih blokova A, B i D, izgradnja parkinga i spoljno uređenje.

Kada je reč o Kliničkom centru Vojvodine, planirani radovi se odnose na rekonstrukciju i dogradnju postojeće bolničke zgrade ukupne bruto površine oko 33.200 m², dogradnju tople veze i izgradnju novih tehničkih blokova T1 i T2, parkinga i spoljnog uređenja.

Rekonstrukcija Kliničkog centra Kragujevac obuhvata završetak glavnog projekta i izgradnju novog objekta tehničkog bloka, zgrade medicinskog otpada i rekonstrukciju celog tehno-ekonomskog bloka sa promenom namene i uređenje partera.

Prethodna obaveštenja objavljena su 12. decembra 2016, a javne nabavke će biti objavljene najmanje 30 dana od tog datuma, navedeno je.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Bojan 17.09.2020.
Rokovi su prosli...zjape rupe, tu i tamo na...
Andrea 13.09.2020.
Svidja mi se ova ideja ali ne znam koliko j...
Žilijen 09.09.2020.
Da li ima neka informacija o ovom tenderu? ...
Milan 07.09.2020.
Prave prototip koji će moći da skladišti 1k...
Vesna 01.09.2020.
Sadasnji put Paracin-Zajecar-Negotin prolaz...