INFONET-468X60-BANNER

Nakon Slavije i Leskovac dobija muzičku fontanu

06.12.2016. | Dragan Marinković | Jugmedia

Ideja je da na novom gradskom trgu, koji bi trebalo da počne da se gradi sledeće godine, bude ugrađena muzička fontana, kaže direktor gradske Direkcije za urbanizam i izgradnju Milenko Milenković. Ipak, kako objašnjava, ona neće „svirati“ po ceo dan već samo u specijalnim prilikama.

- To će izgledati jako lepo. Muzika će se pustati pre svega u specijalnim prilikama, za vreme praznika i gradskih manifestacija, a repertoar će birati neko kompetentan, recimo zaposleni u Muzičkoj školi - ističe Milenković.

Prema poslednjim najavama, izgradnja gradskog trga je „zakazana“ za sledeću godinu dok se ne reše imovinsko pravni odnosi sa vojskom i Savezom samostalnih sindikata.

- Izgradnja gradskog trga planirana je u dve faze. Ružni parking prostor ispred Robne kuće nestaje, niče novi drvored i fontana koja izranja iz zemlje. To su samo delovi plana izgradnje novog gradskog trga - dodaje direktor Direkcije.

Prva faza biće raščišćavanje parkinga, popločavanje trga i uređenje šetališta duž Bulevara Oslobođenja od hotela „Beograd“ do hotela „Dubočica“.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;