INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Energoprojekt gradi objekat hotelskog lanca Ritz Carlton u Kazahstanu

03.10.2016. | Z.R. | Novosti

Građevinsko preduzeće Energoprojekt učestvovaće u projektovanju, izgradnji i opremanju luksuznih apartmana i spa centra u sastavu prestižnog hotelskog lanca Ritz Carlton u Kazahstanu. Ova firma potpisala je ugovor vredan oko 26 miliona dolara za radove u kompleksu „Talan Towers“ na jednoj od najlepših lokacija u glavnom gradu, Astani.

Vladimir Milovanović, generalni direktor Energoprojekta, napominje da je posao sklopljen samo nekoliko meseci posle uspešne realizacije i svečanog otvaranja modernog zdanja Forte banke u istom gradu.

- Ovaj projekat nam donosi još jednu priliku da steknemo značajnu referencu - kaže Milovanović. - U proteklih više od 15 godina poslovanja u Kazahstanu uspešno smo realizovali veliki broj različitih projekata u ovoj velikoj i prirodnim resursima bogatoj zemlji. Izdvajaju se vinarija u Sarijagašu, prvi hotel sa pet zvezdica Caspian Riviere Grand Palace, na Kaspijskom moru u gradu Aktau, zatim privatna bolnica Sofie Med Group, tržni centri u gradovima Atirau i Uralsku, dve metro stanice u Almati.

Radnici Energoprojekta gradili su i deonicu auto-puta Amati - Akmola, naftnu bazu u Pavlodaru, drobilično-sortni kompleks, četiri kompresorske stanice na trasi gasovoda od Kazahstana prema Kini i mnoge druge stambene i komercijalne objekte.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;