“LKV Centar” projektuje sportsku dvoranu u Sremskoj Mitrovici

22.11.2008. | eKapija

JP Direkcija za izgradnju opštine Sremska Mitrovica nedavno je donela odluku da finansira izradu idejnih i glavnih projekata sportske sale u okviru Mitrovačke gimnazije u Sremskoj Mitrovici, a ovaj posao će realizovati „LKV Centar” d.o.o. iz Dobanovaca, kod Beograda.

„LKV Centar“ je domaća kompanija, koja se specijalizovala za projektovanje i gradnju objekata primenom sistema Lakih Krovnih Vezača (po čemu su i dobili ime), što je ime za industrijalizovani sistem za prefabrikovanu gradnju drvenih krovnih struktura malih i srednjih raspona.

LKV Centar je u domenu izgradnje sportskih dvorana realizovao nekoliko izuzetno zanimljivih objekata među kojima su hala sportskog centra Colonijal Sun na Senjaku u Beogradu, šatorasta sportska dvorana u Prištini, sportska hala za odbojku i druge sportove na Goču, hala fudbalskog kluba "Pionir" u Pionirskom gradu u Beogradu, hala za mali fudbal na Zvezdari, Bežanijskoj kosi, Kaluđerici i Dobanovcima...

Zanimljiv je i projekat Mini pitch terena, koji su realizovani u sklopu Evropskog projekta UEFA hat trick jubilee, prema UEFA projektima i njihovom seftifikatu. Tada je „LKV centar“ isprojektovao i realizovao niz terena na području Beograda i Srbije, a u saradnji sa kompanijom Tarkett i lokalnom samoupravom izvedeno je 22 mini fudbalskih terena.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nenad 07.12.2021.
Kako će se kretati cene malo ko zna, neki m...
Stiv 06.12.2021.
Kakva glupost podižu grad u slavu boga novc...
Marko 03.12.2021.
Hvala na odličnom i informativnom tekstu. D...
Iva 26.11.2021.
Kako se osb ploce na plafonu terase mogu ob...
Mira 22.11.2021.
Da li se zna ko je investitor i nadzor ?