“LKV Centar” projektuje sportsku dvoranu u Sremskoj Mitrovici

22.11.2008. | eKapija

JP Direkcija za izgradnju opštine Sremska Mitrovica nedavno je donela odluku da finansira izradu idejnih i glavnih projekata sportske sale u okviru Mitrovačke gimnazije u Sremskoj Mitrovici, a ovaj posao će realizovati „LKV Centar” d.o.o. iz Dobanovaca, kod Beograda.

„LKV Centar“ je domaća kompanija, koja se specijalizovala za projektovanje i gradnju objekata primenom sistema Lakih Krovnih Vezača (po čemu su i dobili ime), što je ime za industrijalizovani sistem za prefabrikovanu gradnju drvenih krovnih struktura malih i srednjih raspona.

LKV Centar je u domenu izgradnje sportskih dvorana realizovao nekoliko izuzetno zanimljivih objekata među kojima su hala sportskog centra Colonijal Sun na Senjaku u Beogradu, šatorasta sportska dvorana u Prištini, sportska hala za odbojku i druge sportove na Goču, hala fudbalskog kluba "Pionir" u Pionirskom gradu u Beogradu, hala za mali fudbal na Zvezdari, Bežanijskoj kosi, Kaluđerici i Dobanovcima...

Zanimljiv je i projekat Mini pitch terena, koji su realizovani u sklopu Evropskog projekta UEFA hat trick jubilee, prema UEFA projektima i njihovom seftifikatu. Tada je „LKV centar“ isprojektovao i realizovao niz terena na području Beograda i Srbije, a u saradnji sa kompanijom Tarkett i lokalnom samoupravom izvedeno je 22 mini fudbalskih terena.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Milan 29.03.2020.
Divno..da li neko zna koja je to boja i gde...
Svetlana 23.03.2020.
Postovana ministarka, objasnite nam kako da...
Grada 22.03.2020.
Jesmo li mi gradjani treceg reda
Milan 12.03.2020.
Kolike su dnevnice fizikalaca?
goran 11.03.2020.
"na teritoriji glavnog grada doneto jedno r...