INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Izraelska kompanija investira na Voždovcu

20.04.2016. | Beoinfo

Izraelski investitor će u Ulici vojvode Stepe na Voždovcu izgraditi stambeni kompleks od 800 stanova, saopšteno je iz opštine Voždovac.

Predstavnici investitora izraelskih firmi „Central garden” i „Direct Capistal“ Gil Dekel, Gaj Dvorin i Mina Kalezić su predsedniku Privremenog organa opštine Voždovac Aleksandru Saviću predstavili veliki projekat koji će graditi. Oni su se interesovali, kako se navodi u saopštenju, na koji način opština Voždovac može olakšati početak i razvoj ovog projekta.

Aleksanadar Savić je izrazio zadovoljstvo što će ta investicija biti upravo na teritoriji te ošptine i dodao da je to nastavak investiranja u Voždovcu, posle postavljanja kamena temeljca kompanije „Ikea”.

- Investitore želimo da dočekamo kao dobri domaćini i da im omogućimo da sredstva koja žele da ulože u našu opštinu, mogu da plasiraju sa što manje administrativnih procedura. Kada je u pitanju izgradnja stambenih ili komercijalnih zgrada, mi smo jedna od malobrojnih beogradskih opština koja je izvršila popis i ima evidenciju svoje javne imovine, tako da možemo da prezentujemo investitorima sa čime raspolažemo – objasnio je Savić.

Gosti iz Izraela, navodi se u saopštenju, su dobili uverenje da će imati efikasan put kroz birokratiju.

Gil Dekel je objasnio da investicija „Novi dom projekt“, vredna 150 miliona dolara, podrazumeva stambeni kompleks od 800 stanova u Ulici vojvode Stepe na Voždovcu.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;