Teške mašine oštetile lokalne saobraćajnice

14.04.2015. | Tanjug

Meštani sela Boljkovci, kod Gornjeg Milanovca, zbog oštećenih pristupnih saobraćajnica tokom izgradnje Koridora 11 zatražili su pomoć lokalne vlasti čiji predstavnici očekuju da će nadležni u Beogradu rešiti taj problem.

Meštanin Slobodan Todorović kaže da se njegova kuća nalazi s druge strane reka do koje sada može da priđe samo ako prođe „ispod jednog niskog mostića“. Todorović je rekao „Tanjugu“ i da ispod toga mosta ne može da prođe vozilo hitne pomoći, kao ni on sam sa traktorm kako bi stigao do zemlje koju obrađuje.

Meštani tvrde i da je teška mehanizacija preduzeća „Koidori Srbije“ dovela do kidanja vodovodnih cevi tako da imaju u dvorištima i do dvadesatak centimetara blata.

S meštanima je razgovarao zamenik predsednika opštine Miroslav Milovanović koji navodi da se sa sličnim problemima ne suocavaju samo Boljkovčani već i žitelji drugih sela uz trasu puta koja se gradi.

- Mi (lokalna samouprava) za to nismo nadležni već „Koridori Srbije“ i minstarstvo građevine kojima smo uputili dopis u kome tržimo da izvođači radova poštuju ono što je predviđeno projektima – rekao je Milovanović i izrazio očekivanje da će problemi meštana Boljkovca biti rešeni.

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Đorđe 14.10.2021.
Radio bi 2 vikend kuće na Zlatiboru unutraš...
Kamenorezac 11.10.2021.
NIje poskupeo kamen, možete proveriti na sa...
Ivan 06.10.2021.
Sve je to ok. Ali da su bar vratili put u p...
ljuba 29.09.2021.
Hajde da danas analiziramo ocene izvodljivo...
Savic 27.09.2021.
Jedno od najlepiših i najpoželjnijih naselj...