INFONET-468X60-BANNER

Teške mašine oštetile lokalne saobraćajnice

14.04.2015. | Tanjug

Meštani sela Boljkovci, kod Gornjeg Milanovca, zbog oštećenih pristupnih saobraćajnica tokom izgradnje Koridora 11 zatražili su pomoć lokalne vlasti čiji predstavnici očekuju da će nadležni u Beogradu rešiti taj problem.

Meštanin Slobodan Todorović kaže da se njegova kuća nalazi s druge strane reka do koje sada može da priđe samo ako prođe „ispod jednog niskog mostića“. Todorović je rekao „Tanjugu“ i da ispod toga mosta ne može da prođe vozilo hitne pomoći, kao ni on sam sa traktorm kako bi stigao do zemlje koju obrađuje.

Meštani tvrde i da je teška mehanizacija preduzeća „Koidori Srbije“ dovela do kidanja vodovodnih cevi tako da imaju u dvorištima i do dvadesatak centimetara blata.

S meštanima je razgovarao zamenik predsednika opštine Miroslav Milovanović koji navodi da se sa sličnim problemima ne suocavaju samo Boljkovčani već i žitelji drugih sela uz trasu puta koja se gradi.

- Mi (lokalna samouprava) za to nismo nadležni već „Koridori Srbije“ i minstarstvo građevine kojima smo uputili dopis u kome tržimo da izvođači radova poštuju ono što je predviđeno projektima – rekao je Milovanović i izrazio očekivanje da će problemi meštana Boljkovca biti rešeni.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;