ABlok najavljuje drugu fazu

11.12.2014. | Beobuild

Na uglu ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada realizuje se trenutno najveći stambeni projekat u gradu. Pored toga što se radi o velikoj investiciji, ovo je i jedno od najefikasnijih gradilišta, pa je u proteklih 9 meseci skoro završena gradnja prvih 8 lamela. Uz pomoć lepog vremena izvođači su uspeli da postignu odlične rezultate, tako da će zadovoljni kupci moći da se usele i pre roka, pošto je do sada završeno oko 90% svih radova.

Da podsetimo, u prvoj fazi je planirana gradnja tri zgrade, odnosno 8 stambenih lamela sa skoro 300 stanova. Pored stambenog prostora u prvoj fazi gradi se i 27 komercijalnih lokala, kao i 246 parking mesta u podzemnoj garaži. Tržiste je više nego dobro reagovalo na ovu ponudu, pa je do sada uspešno reazliovana prodaja preko 250 novoizgrađenih stanova u ABloku. Trenutno se izvode završni radovi, postavljena je stolarija i fasadni elementi na svim objektima, a u unutrašnjosti se postavlja parket. Započeto je i parterno uređenje prostora oko objekata.

Uspešno reazlizovana prva faza, stvorila je preduslove da krenu pripreme druge faze razvoja projekta. U skladu sa tim, arhitektonski studio „Zap“ uradio je glavni projekat druge faze, koji je predat nadležnim institucijama za dobijanje građevinske dozvole. Gradnja bi mogla da počne odmah po dobijanju neophodnih odobrenja. Druga faza predviđa izgradnju novih 7 lamela sa 230 stambenih jedinica.

Investitor je „Deka Inženjering“, dok je glavni izvođač „Exing BP“. U bloku 67a nalazi se i izložbeni salon u kome svi zainteresovani mogu da se informišu o detaljima projekta i vide pokazni stan sa uzorcima enterijera.

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Mladen 20.08.2019.
Mogao je put za Cacak i preko Panceva, srec...
Nikola K. 12.08.2019.
Oni koji to rade nisu normalni. Taj kip je ...
Goran 10.07.2019.
Kada ce da se uradi put Sremska gazela u Do...
Dragana Tošić 27.06.2019.
Poštovani, molim Vas za kontakt firme u S...
Darko 13.05.2019.
Gondola? Zbogom Kalemegdanu u UNESCO kultur...