Valjevo: Asfaltiran put u Bogatiću

16.10.2014. | Valjevo Online

Koristeći lepo vreme, JP „Direkcija za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva“, završava planirane radove u valjevskom kraju u okviru investicionog održavanja. Završeno je asfaltiranje deonice duge 650 metara koja spaja selo Bogatić sa Lelićem. Investicija je vredna 1.300.000 dinara.

- Ova deonica nije bila završena desetak godina. Imali smo asfalt, pa makadam, pa ponovo asfalt na glavnom putu Mravinjci-Valjevo. Asfaltiranjem ove deonice spojili smo ta dva asfaltna puta i omogućili ovdašnjim meštanima normalnu komunikaciju. Ovo selo je jedno od najmanje urušenih sela, u smislu da je najmanje ljudi otišlo odavde, a vrlo je blizu Valjeva, tako da je asfaltiranje ovog puta od višestruke koristi. Ostao je još jedan putni pravac da uradimo iz investicionog održavanja i na taj način bi za ovu godinu završili asfaltiranje seoskih puteva. Reč je o putu u zaseoku Gračanica u selu Tubravić u dužini od 400 metara. Kada završimo i taj preostali pravac, doćićemo do cifre od sedam kilomeatara asfaltiranih puteva iz programa investicionog održavanja u ovoj godini – rekao je Dragan Jeremić, direktor JP „Direkcija za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva“ prilikom obilaska završenih radova.

Deonica koja je asfaltirana je u selu Bogatić, koje broji preko 80 domaćinstava i ima dosta mladih ljudi, a s obzirom na to da spaja dva sela, realizacijom ove investicije omogućena je dobra saobraćajna komunikacija.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Denis 14.02.2020.
Molim vas za informaciju koja je cena izola...
Dejan 11.02.2020.
De se moze kupiti alat i materijali za ovaj...
Molan 08.02.2020.
cena vakum lifta ,izvodjac u Srbiji. Sprat...
Bojan Djordjevic 08.02.2020.
Interesuje me cena kljuc u ruke "kuca od st...
Lena 07.02.2020.
... neka dodju da svicarcima izgrade drugu ...