Valjevo: Asfaltiran put u Bogatiću

16.10.2014. | Valjevo Online

Koristeći lepo vreme, JP „Direkcija za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva“, završava planirane radove u valjevskom kraju u okviru investicionog održavanja. Završeno je asfaltiranje deonice duge 650 metara koja spaja selo Bogatić sa Lelićem. Investicija je vredna 1.300.000 dinara.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

- Ova deonica nije bila završena desetak godina. Imali smo asfalt, pa makadam, pa ponovo asfalt na glavnom putu Mravinjci-Valjevo. Asfaltiranjem ove deonice spojili smo ta dva asfaltna puta i omogućili ovdašnjim meštanima normalnu komunikaciju. Ovo selo je jedno od najmanje urušenih sela, u smislu da je najmanje ljudi otišlo odavde, a vrlo je blizu Valjeva, tako da je asfaltiranje ovog puta od višestruke koristi. Ostao je još jedan putni pravac da uradimo iz investicionog održavanja i na taj način bi za ovu godinu završili asfaltiranje seoskih puteva. Reč je o putu u zaseoku Gračanica u selu Tubravić u dužini od 400 metara. Kada završimo i taj preostali pravac, doćićemo do cifre od sedam kilomeatara asfaltiranih puteva iz programa investicionog održavanja u ovoj godini – rekao je Dragan Jeremić, direktor JP „Direkcija za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva“ prilikom obilaska završenih radova.

Deonica koja je asfaltirana je u selu Bogatić, koje broji preko 80 domaćinstava i ima dosta mladih ljudi, a s obzirom na to da spaja dva sela, realizacijom ove investicije omogućena je dobra saobraćajna komunikacija.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


PIRAMIDA
PIRAMIDA
SREMSKA MITROVICA
www.piramidasm.rs

ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI
ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI
STARA PAZOVA-KRNJEŠEVCI
www.aco.rs

DOKA SERB
DOKA SERB
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.doka.rs

PLOTING
PLOTING
BEOGRAD-BORČA
www.ploting.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Bojan 17.09.2020.
Rokovi su prosli...zjape rupe, tu i tamo na...
Andrea 13.09.2020.
Svidja mi se ova ideja ali ne znam koliko j...
Žilijen 09.09.2020.
Da li ima neka informacija o ovom tenderu? ...
Milan 07.09.2020.
Prave prototip koji će moći da skladišti 1k...
Vesna 01.09.2020.
Sadasnji put Paracin-Zajecar-Negotin prolaz...