Obilazak radova u naselju „Stepa Stepanović"

25.07.2014. | Tanjug

Član opštinskog veća Voždovca Miloš Stojanović obišao je radove na izgradnji osnovne škole i obdaništa u novoizgrađenom naselju „Stepa Stepanović“, gde ga je rukovodilac gradilišta upoznao sa dinamikom radova i istakao da će objekat biti završen tokom avgusta, saopštila je opština Voždovac.

Stojanović je tokom posete istakao značaj ovog projekta, kako za žitelje ovog naselja, tako i za opštinu Voždovac i izrazio zahvalnost gradskoj vlasti na podršci i odnosu prema lokalnoj samoupravi. Zahvaljujući dobroj saradnji mališani će 1. septembra otpočeti novu školsku godinu u novom objektu, a ovo naselje će dobiti i novo obdanište čije se otvaranje očekuje krajem ove godine.

- Potrebom stanovništva i procenom lokalne samouprave napravljen je još jedan iskorak ka realizaciji ovog projekta, koji se paralelno sprovodi sa izgradnjom škole, a koji će stanovnicima ovog naselja doneti bolji kvalitet života – istakao je Stojanović.

Član Veća opštine Voždovac Miloš Stojanović, koji je zadužen za ustanove osnovnog i predškolskog obrazovanja, započeo je i realizaciju sanacije školskih objekata na teritoriji opštine, a u cilju kvalitetnijeg boravka i rada u tim ustanovama, navedeno je u saopštenju.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Ujka Vasa 20.10.2020.
Bojler je odličnog kvaliteta. Vreme je da ...
mile 15.10.2020.
Lepsa je nasa na Slaviji.
Bojan 17.09.2020.
Rokovi su prosli...zjape rupe, tu i tamo na...
Andrea 13.09.2020.
Svidja mi se ova ideja ali ne znam koliko j...
Žilijen 09.09.2020.
Da li ima neka informacija o ovom tenderu? ...