INFONET-468X60-BANNER

Luksuzni kompleks na Zlatiboru po najvišim standardima gradnje

23.07.2021. | Gradjevinarstvo.rs

U centru Zlatibora, na samo par stotina metara od glavnog gradskog trga, jezera, avantura parka i novoizgrađene stanice gondole, kao i u blizini najvećih marketa, kompanija VMC nastavlja sa inovativnim rešenjima i celokupnu realizaciju projekta podiže na viši nivo. Izgradnja luksuznog apartmanskog kompeksa privodi se kraju i izvodi se u skladu sa najvišim standardima gradnje. 

Luksuzni kompleks na Zlatiboru po najvišim standardima gradnje

U samom načinu gradnje primenjeni su najnapredniji tehnološki sistemi, što dodatno olakšava održavanje i povećava stepen ekonomičnosti čitave zgrade.

Izgradnja modernih apartmanskih jedinica sa brojnim dodatnim sadržajem, u vidu smart kontrole apartmana, fitness zone, wellness i spa centra, dečijim igraonicama, otvorenim i zatvorenim garažama i punjačima za električne automobile ušla je u svoju završnu fazu. Koncept VMC apartmana je osmišljen tako da ispunjava standardizaciju najmodernijih hotela planinskog tipa i savršeno se uklapa u ambijent Zlatibora. Predviđena je izgradnja približno 3.000 metara kvadratnih, sa 24 luksuzne apartmanske jedinice.

Ulazni hol VMC Zlatibor

Investitori na projektu su porodice Vučković i Milivojević, na čelu sa MSc Vučković Markom, dipl. inž. građ. koji iza sebe ima izvedene projekte izuzetno izazovnih objekata u Kragujevcu, i uspešnim fudbalerom Lukom Milivojevićem.

Kada je u pitanju primena inovativnih rešenja, standardizacija građevinskih radova i korišćenje tehnoloških rešenja, VMC Apartments može da stane rame uz rame sa vodećim evropskim građevinskim kompanijama. Upravo to garantuje visok i standardizovan nivo gradnje.

Objekat na Zlatiboru je prvi u nizu projekata koji priprema kompanija VMC Apartments, a pored ekskluzivnih lokacija projekte ove kompanije odlikuju i izuzetna arhitektonska rešenja. Projekat je u potpunosti pokriven finansiranjem Eurobank A.D Srbija i VMC apartment Zlatibor.

Dupleks VMC Zlatibor

O nekretninama kao investicijama

VMC svojim kupcima pruža mogućnost rentiranja apartmana posredstvom eminentnih agencija, što je odlična prilika za povraćaj investicije. 

Rentiranje nekretnine se realizuje u vidu fiksne mesečne rente, određenog procentualnog udela od ukupnog mesečnog profita dobijenog rentiranjem ili samostalnim rentiranjem apartmana, gde ova kompanija nudi mogućnost saradnje sa profesionalnim agencijama za održavanje apartmana. 

Kompanija VMC nudi i mogućnost uređenja enterijera apartmana po sistemu "ključ u ruke", ponudama u više varijanti koje su personalizovane u odnosu na budžetska sredstva kupca.

VMC apartmani su opremljeni SMART sistemom, koji podrazumeva elektronsko kontrolisanje grejanja, količine tople vode, roletni, kao i upotrebu SMART ključa. 

Za kupce su obezbeđena parking mesta u podzemnoj garaži, parking mesta na otvorenom i pokrivena parking mesta, a dodatna pogodnost su i punjači za električne automobile unutar garaže. U zoni garaže, predviđena je i zona za odlaganje ski opreme, bicikala i električnih trotineta, a vlasnicima apartmana i gostima su takođe dostupni i punjači za električne trotinete.

Garaža VMC Zlatibor

O SPA Centru

U sklopu samog objekta nalazi se ekskluzivni welness & spa centar predviđen za individualno i grupno korišćenje u željenom terminu stanara zgrade. Sadržajno je raskošan i pruža relaksiranje u vidu saune, tropskog tuša, veselog tuša, toplih klupa, slane sobe i đakuzija. U okviru objekta se nalazi i fitness zona sa teretanom, dečija igraonica i skijašnica, a dostupne su i brojne druge pogodnosti. 

Moderni smeštaj VMC apartmana, diktira novi trend formiranja prostora, luksuznog i komfornog planinskog načina stanovanja na Zlatiboru.

Više o projektu možete saznati na www.vmc.co.rs

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;