INFONET-468X60-BANNER

Fudbalski klub Boka Juniors dobio svoj hotel (video)

27.04.2012. | b92

Najpoznatiji argentinski fudbalski klub za koji je igrao slavni Dijego Maradona dobio je svoj hotel sa 5 zvezdica u centru Buenos Ajresa, u blizini Boemske četvrti San Telmo.

Stilizovani neboder koji je koštao više od 11 miliona evra je nakon više godina izgradnje konačno otvoren za turiste – ljubitelje sporta. To bi takođe bilo mesto gde članovi tima spavaju noć pre utakmice – jer su peti i šesti sprat rezervisani za igrače.

Svuda se vide obeležja kluba – plava i zlatna, a ovaj hotel sa 85 soba prikazuje u lobiju, na velikim ekranima, a ima i ogroman spa i teretanu za aktivne goste. Fanovi će moći da vide slike najčuvenijih igrača – simbola kluba, koje se nalaze na vratima svake sobe, sa slikom Maradone, naravno, na ulazu u najskuplju sobu.

Turisti koji posećuju Argentinu često pokušavaju da gledaju lokalni fudbalski meč u Buenos Ajresu, gde je sport strast jednaka religioznom zanosu. U hotelu se nadaju da će fanovi želeti da borave u Hotelu Boka da bi osetili kakav je to život slavnih fudbalera. Menadžer Pablo Veloso rekao je da želi da posetioci žive “svaki trenutak” kluba od trenutka kada kroče u hotel.

Cene će se kretati od 110 evra do 450 evra za noć, a gosti će takođe moći da posete muzej posvećen timu, kao i da gledaju dokumentarne filmove o timu u svojim sobama.

Predsednik Boka Juniorsa, Daniel Angelici, koji je prisustvovao otvaranju hotela, rekao je: “Predviđamo veliki uspeh ovom hotelu, zbog arhitekture i boja, koje su naše i predstavljaju našu strast i ljubav.”


 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;