INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

5. BelRE na vrhu Balkana! - 3-4. novembra 2010. u Poslovnom Centru Ušće

23.09.2010.

5. BelRE Sajam i Konferencija o nekretninama pod nazivom BELRE Exclusive održaće se 03.-04 novembra 2010. u Poslovnom Centru Ušće na 25. spratu.

BelRE će okupiti sve one koji su zainteresovani za razvoj investicionog tržišta u regionu - strane i lokalne investitore, konsultantske kuće, eksperte, vlasnike zemljišta, projektante, izvođače radova, kreditne kuće, banke, agencije za promet nekretnina i krajnje korisnike.

Kao i svake godine, na sajmu će se održati i Konferencija o nekretninama. Ovogodišnje teme će biti posvećene prevazilaženju krize u građevinskoj industriji, upravljanju i održavanju objekata, zakonskom okviru koji treba da omogući bržu realizaciju projekata, razvoju rezidencijalnih i maloprodajnih projekata, industrijskih zona i drugim temama iz oblasti razvoja nekretnina.

"Verujem da će se ove godine BelRE predstaviti u punom sjaju. Prostor na 25. spratu Ušće poslovnog centra je sigurno najreprezentativniji na Balkanu i pravo mesto za ovogodišnji BELRE. Na stranim sajmovima koje smo ove godine posetili, primećuje se blag oporavak tržišta i povratak interesovanja za investicije u Srbiju", rekao je Miloš Rajšić, direktor BeLRE sajma.

"Ove godine, pokrenuli smo i BelRE magazin, koji je daje sveobuhvatnu informaciju o stanju na srpskom tržištu nekretnina i podeljen je na nekoliko segmenata – saveti eksperata, aktuelni projekti i projekti spremni za investiranje. Novo izdanje BelRE magazina imaće premijeru na Expo Real-u, jednom od najvećih sajmova nekretnina u Evropi. Iskoristićemo priliku da reklamiramo Srbiju i pozovemo zainteresovane da dođu na BELRE. Naš je utisak da je generalno došlo do određene stabilizacije na tržištu u Evropi i stoga očekujemo veći broj posetilaca iz inostranstva." zaključio je Miloš Rajšić.

  • Ažuriranje: zva više informacija o panelima na Konferenciji klikni tag BelRE ispod teksta.
 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


SEEBBE2022-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;