SCHIEDEL
SCHIEDEL
11070 NOVI BEOGRAD, SRB
BULEVAR ARSENIJA ČARNOJEVIĆA 96/2

011 3121 604
011 3129 609
011 3121 605
011 3121 605

SCHIEDEL

SCHIEDEL kompaniju osnovao je u Erbach-u kod Ulma, 1946. godine, kasnije počasni senator Tehničkog univerziteta Minhen, senator Friedrich Schiedel. Naime „bukvalno sa dve pozajmljene lopate i pozajmljenim kolicima“ kako je  uvek voleo da kaže, F. Schiedel izgradio je u Erbach-u kod Ulma prvu fabriku.

Schiedel je vodeći evropski proizvođač energetski efikasnih dimnjačkih sistema koji obezbeđuje inovativna rešenja odvoda gasova grejnih i ventilacionih sistema. Sa svojih 70 godina iskustva na tržištu Schiedel omogućava veoma sofisticirane kompletne sisteme, inteligentna i prilagođena rešenja montaže.

Neosporno je broj 1 proizvođač dimnjačkih i ventilacionih sistema. Nudi atraktivna, inovativna i energetski efikasna rešenja dimnjaka i ventilacija.

Sa 70 godina iskustva na tržištu Schiedel nudi trajne i kompletne sisteme, inteligentna rešenja montaže i prilagođene usluge korisnicima. Sa proizvodnim pogonima u 19 zemalja Schiedel nudi svojim klijentima širom Evrope buduću sigurnost i udobnost.

Schiedel Srbija, čiji je osnivač Schiedel GmbH, osnovan je 1998 godine. Reginalna pokrivenost tržišta obuhvata Srbiju i Crnu Goru.

Zahvaljujući kvalitetnom proizvodu, tehničkoj podršci i servisu, Schiedel Srbija je trenutno najveći proizvođač/isporučilac dimnjačkih i ventilacioniih sistema na tržištu.

Tradicija kvaliteta, bezbednosti, garancije i ispunjavanja najviših standarda i normi proizvoda pokazala se ključnom za poverenje kupaca.