INFONET-468X60-BANNER

GEALAN osigurava održivu arhitekturu: 6. Medunarodni Kongres za Energetsku Efikasnost

13.10.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija GEALAN ponosno je učestvovala kao srebrni sponzor na Šestom Međunarodnom Kongresu "Održiva Arhitektura - Energetska Efikasnost" koji se održao od 6. do 8. oktobra 2023. u Jugoslovenskoj kinoteci.

GEALAN

Šesti Međunarodni Kongres "Održiva Arhitektura - Energetska Efikasnost" (Foto: Gealan)

Šesti Međunarodni Kongres "Održiva Arhitektura - Energetska Efikasnost" privukao je stručnjake, arhitekte, inženjere i dizajnere iz celog sveta te pružio dragocenu platformu za razmenu iskustava i stvaranje partnerstava.

Najvisi tehnički i funkcionalni zahtjevi: GEALAN oduševljava sa premium ponudom

GEALAN, svjetski lider u proizvodnji visokokvalitetnih PVC prozora i vrata stolarije, aktivno je podržao ovaj događaj kao deo svog predanog doprinosa održivom urbanom razvoju i energetskoj efikasnosti. Svojim partnerstvom kao srebrni sponzor, GEALAN je potvrdio svoju želju da podrži težnje prema energetskoj efikasnosti i održivosti u građevinskoj industriji.

Tokom kongresa, GEALAN je predstavljao svoje najnovije tehnološke inovacije, premium proizvode i postignuća koja doprinose smanjenju potrošnje energije u građevinskim projektima.

Predstavnici GEALAN-a stručno su objašnjavali prednosti i mogućnosti korištenja GEALAN-acrylcolor® koja ispunjava najviše tehničke i funkcionalne zahteve za inovativne površine u boji u različitim projektima.

Teme su bile usmerene na novi sistem GEALAN-KONTUR®, GEALAN-LINEAR®, Plannersoftware 3.0., kao i na S 9000 - svestran i moderan sistem za prozore, vrata i podizno-klizna vrata - s dva ili tri nivoa zatvaranja.

GEALAN

GEALAN na Kongresu "Održiva Arhitektura - Energetska Efikasnost" (Foto: Gealan)

GEALAN-acrylcolor® je rezultat četiri decenije istraživanja i inženjeringa koje je kompanija GEALAN ulagala kako bi stvorila proizvod koji se ističe svojom estetikom i izdržljivošću. Ova inovativna površinska tehnologija donosi neverovatnu paletu boja i tekstura koja se dosad nije viđala u industriji, što omogućuje arhitektima i dizajnerima stavljanje naglaska na dubinu, karakter i individualnost u svojim projektima.

GEALAN se više od 40 godina oslanja na GEALAN-acrylcolor®: Preko 80 miliona metara prodatih profila, i to samo od 2000. godine, od čega 49 miliona u Nemačkoj, potvrđuje visoki nivo prihvatanja GEALAN-acrylcolor®-a među proizvođačima prozora, specijalizovanim trgovcima, arhitektama i graditeljima.

Održiva rešenja za budućnost građevinske industrije

Predavanja 10 eminentnih arhitekata i stručnjaka, predavača iz celog sveta, autoriteta u ovoj oblasti, reprezentativna izložba njihovih radova, izložba radova i radionice za mlade arhitekte, sve to moglo se videti u prostorijama Jugoslovenske kinoteke, u samom srcu Beograda.

Predavači na Kongresu, autoriteti u ovim oblastima u svetskim okvirima, kroz reprezentne projekte i studije približili su svetske savremene tokove u arhitekturi, dizajnu i vizuelnim umetnostima uopšte. Ovaj događaj iz godine u godinu pridonosi napretku u ostvarivanju održivih rešenja za budućnost građevinske industrije.

Septembar 2023. označio je GEALAN-ovu posvećenost inovacijama u građevinskoj industriji i njihovu želju da podupru kreativce u stvaranju prostora koji su izvanredni i održivi.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;