INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Fensterbau Frontale: GEALAN izlazi iz okvira sa novim, revolucionarnim pristupom

27.03.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Na vodećem svetskom sajmu Fensterbau Frontale 2024. kompanija GEALAN posvetila je posebnu pažnju izuzetnom konceptu štanda: po prvi put izložbeni prostor GEALAN-a, od gotovo 900 kvadratnih metara, dizajniran je sa naglaskom na ciljnu grupu u pet različitih tematskih delova. Ovaj neobičan format bio je veoma dobro prihvaćen od strane posetilaca sajma.

Foto: GEALAN

"Potpuno sam zadovoljan našom prisutnošću na Fensterbau Frontale. Svi partneri koji su nas posetili bili su puni komplimenata za naš koncept, za rešenja koja smo predstavili tržištu i za prezentaciju usmerenu na ciljnu grupu. Uspeli smo da održimo stotine vrednih diskusija tokom četiri dana, tako da Fensterbau Frontale 2024 mogu samo opisati kao veliki uspeh za nas u GEALAN-u. Zahvaljujem svim kolegama koji su omogućili ovako fantastičnu prezentaciju u nedelji sajma, ali i u nedeljama i mesecima koji su prethodili," ističe Ivica Maurović, portparol uprave GEALAN-a, o vodećem svetskom sajmu

Od svog prethodnog učešća na Fensterbau sajmu 2018. godine, GEALAN je doživeo značajan napredak. U proteklom periodu uloženo je gotovo 100 miliona evra u modernizaciju infrastrukture i razvoj proizvoda. Ovaj neverovatan napredak primećen je i na sajmu Fensterbau Frontale 2024, gde su posetioci sa oduševljenjem prihvatili inovativni koncept izložbenog prostora GEALAN-a.

U pet impresivno dizajniranih delova, GEALAN je strukturirao svoj portfelj proizvoda prema potrebama proizvođača prozora, trgovaca i arhitekata. Osim toga, izložbeni prostor opremljen je relevantnim proizvodima i sistemima te podržava digitalne alate i korisne usluge u GEALAN svetovima. Posebno je istaknuta održivost, sa prikazom ekološki prihvatljivih pristupa koji štede resurse.

Slogan sajma "Designed for You" odražava bliskost GEALAN-a sa kupcima i partnerima, te predstavlja posvećenost pružanju inovativnih rešenja za sve učesnike u vrednosnom lancu prozora. Ovaj pristup postao je glavni prioritet GEALAN-a, kako na sajmovima, tako i van njih.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;