INFONET-468X60-BANNER

Koju boju prozora odabrati?

28.06.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Prozori u boji danas su popularniji nego ikada jer daju posebnu draž objektima. Zahvaljujući novoj tehnologiji koja obezbeđuje stil i energetsku efikasnost, kao i novim trendovima u uređenju enterijera i eksterijera, savremeni dizajn VEKA PVC prozora je ograničen samo maštom. VEKA profili u boji danas predstavljaju više od 50% ukupne proizvodnje ove kompanije. Kupci sve češće biraju prozore i vrata u boji kako bi izrazili svoju kreativnost i dobili jedinstven izgled, a boje prostoru daju osećaj udobnosti i topline.

Kupci sve češće biraju prozore i vrata u boji

Kupci sve češće biraju prozore i vrata u boji (Foto: Veka)

Široka paleta boja i tekstura VEKA profila može zadovoljiti i specifične zahteve kupaca i arhitekata. Jedinstvenim kvalitetom boja, koje su veoma postojane i otporne na razne vremenske uticaje, prozori postaju visokokvalitetni dizajnerski elementi prilagođeni svakom arhitektonskom stilu.

VEKA profilni sistemi dostupni su u brojnim varijantama površina - od klasične bele boje ili folija u trendi bojama, metalik bojama i dekorima drveta, preko aluminijumskih obloga, do ekskluzivnog proizvoda VEKA SPECTRAL. Bez obzira šta odaberete, sve površine se lako čiste i uz dobru negu trajaće i ostaće lepe mnogo godina.

Probudite svoja čula uz VEKA SPECTRAL

Kompanija VEKA je pre nekoliko godina lansirala sopstvenu tehnologiju oplemenjivanja površine profila, nazvanu VEKA SPECTRAL, koja impresionira ne samo vizuelno, već i na dodir, kao i nizom posebnih tehničkih svojstava. Zahvaljujući jedinstvenom izgledu i neodoljivoj baršunastoj površini, kao i vrhunskim tehničkim karakteristikama, uspešno je osvojila tržište.

VEKA SPECTRAL poseduje izvanredne tehničke i mehaničke karakteristike, visok stepen čvrstoće i otpornosti na klimatske i hemijske uticaje i zagađenje životne sredine, što doprinosi njenoj dugovečnosti. Posebno ojačana površina otporna je na grebanje i habanje, a u stanju je i da maksimalno smanji apsorpciju toplote. Površina je otporna na prašinu i lako se čisti zahvaljujući efektu protiv otisaka prstiju. Predstavlja izvanredno rešenje za projekte koji traže diferencijaciju zbog svoje ekskluzivne i elegantne završne obrade.

Veliki izbor boja, dezena i tekstura

Veliki izbor boja, dezena i tekstura (Foto: Veka)

U ponudi su veoma moderne boje sa nisko reflektujućom, matiranom završnom obradom, kao i boje u dekoru drveta, koje predstavljaju nešto posebno u ultra mat dizajnu. One ne samo da pružaju originalni izgled drvenih površina, već i osećaj dodira pora i teksture.

Dekorativne folije - veliki izbor boja i tekstura

VEKA profili dostupni su u više od 60 atraktivnih boja i završnih obrada. Kvalitet dekorativnih folija za prozore i vrata se konstantno poboljšava. VEKA folije ne blede, izuzetno su otporne na UV zrake i različite vremenske uslove, otporne su na udarce i ogrebotine i vrlo lako se čiste. Kao rezultat svega toga, one decenijama izgledaju dobro i mogu se odupreti uticajima vetra i vremena bez gubitka intenziteta boje.

Dekorativne folije se mogu lepiti na jednu ili obe strane PVC stolarije (jednostrano ili obostrano) i tako se dobija mnoštvo kombinacija boja prozora i vrata.

VEKA aluminijumske obloge

Ukoliko vam se sviđa izgled aluminijumskih prozora, a u isto vreme želite da uštedite energiju i tako smanjite emisiju CO2 i svoje troškove, onda je kombinacija aluminijumskih obloga i modernih PVC profila, dva veoma različlita materijala, pravo rešenje za vas.

Aluminijumske obloge dodatno proširuju spektar boja VEKA prozora i vrata. One se mogu eloksirati i plastificirati u svim bojama iz RAL palete. Postavljanjem na profil rama i krila sa spoljne strane, kombinuju izgled aluminijumskih prozora sa visokokvalitetnim tehničkim prednostima PVC prozora, kao što su npr. toplotna i zvučna izolacija. Ova kombinacija predstavlja najekonomičnije rešenje za postizanje najviših standarda dizajna, trajnosti i životnog komfora.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;