INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

G4S humane patrole isporučile pomoć u dvanaest gradova

10.01.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija G4S, lider u industriji bezbednosti, prethodnu godinu završila je na jedan od najlepših načina: Decembar je prošao na točkovima koji su vozili donacije ustanovama socijalne zaštite u čak dvanaest gradova na teritoriji Srbije. Projekat pod nazivom “G4S humane patrole” imao je “zadatak” da zajedno sa ustanovama utvrdi koja sredstva bi bila odgovarajuća pomoć u ovom trenutku i da, potom,  tu pomoć i isporuči. G4S i inače ima svoj tim patrola i intervencija kojima svakodnevno sprečava krađe i požare, širom Srbije.

Humane patrole

Humane patrole (Foto: G4S)

“Izabrali smo dvanaest gradova u kojima poslujemo i isti broj institucija sa kojima do sada nismo sarađivali. Članovi menadžment tima su posetili svaku od ustanova i u razgovoru sa njihovim predstavnicima bliže upoznali način rada, ali i svakodnevne izazove sa kojima se susreću. Ovo nije bila samo aktivnost društveno-odgovornog poslovanja, već iskrena namera naše kompanije da doprinese boljitku zajednice u kojoj naši zaposleni žive i rade. U nekim od ustanova imali smo prilike da upoznamo i korisnike usluga, pa bismo svaki put u povratku bili nasmejani, u pratnji jakih i jednistvenih utisaka, baš kao što su i deca sa kojima smo se družili”, rekla je Bojana Vesić Antić, direktorka Sektora ljudskih resursa u G4S-u. 

Spisak ustanova koje su G4S humane patrole obišle obuhvataju: Dom za decu ometenu u razvoju “Kolevka" (Subotica),  Dečje selo “Dr Milorad Pavlović” (Sremska Kamenica), Dom za nezbrinutu decu “Jefimija” (Kruševac), Dom za decu i omladinu “Duško Radović” (Niš), Centar za porodični smeštaj i usvojenje Beograd, Dom za decu i omladinu "Stanko Paunović” (Negotin), Udruženje za pomoć MNRO u Vranju, Fondaciju SOS Dečija sela Srbija, Centar za socijalni rad - Ustanova za decu i mlade “Šabac”,  Dom  za decu i omladinu "Spomenak" (Pančevo), Centar za pružanje usluga socijalne zaštite “Zračak” (Čačak), kao i Udruženje za pomoć deci sa posebnim potrebama “Naši snovi” u Valjevu.

Humane patrole

Humane patrole (Foto: G4S)

“Uzimajući u obzir trenutnu epidemiološku situaciju, donacije su najvećim delom podrazumevale zaštitna sredstva i sredstva za higijenu. Donirali smo, takođe, opremu za sportsku salu, laptop računare, opremu za video nadzor, vaučere za kupovinu odeće i obuće, tehniku poput štampača i druge stavke koje su ustanovama i korisnicima bile neophodne. Nadamo se da će u 2022. godini G4S humane patrole biti u mogućnosti da pod lakšim okolnostima obraduju sve ove divne ljude. Bez maski, a sa više zajedno provedenog vremena. A do tada svima želim da budu na sigurnom i bezbedni”, izjavio je generalni direktor Dawid Sold.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;