SFSOPLATE-468X60-BANNER

Izložba Odseka za tehnologije drveta povodom 100 godina Šumarskog fakulteta

17.05.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Otvorena je izložba "STO_lica" koju je priredio odsek Tehnologije drveta povodom obeležavanja stogodišnjice postojanja Šumarskog fakulteta. Postavka se nalazi u Velikoj galeriji Studentskog kulturnog centra i otvorena je do 21. maja 2021. godine, svakog radnog dana od 11-18 časova i subotom od 11-16 časova.

Izložba Odseka za tehnologije drveta povodom 100 godina Šumarskog fakulteta

Izložbom "STO_lica" predstavljeni su reprezentativni primeri nameštaja i enterijera, probranih iz zbirke od više stotina studentskih projekata, pre svega rađenih za potrebe opremanja prostora Šumarskog fakulteta. Sagledavanjem radova pruža se uvid u obim i kvalitet projektantskih rešenja koja obuhvataju realizacije iz prethodnih perioda, tekuće radove, kao i buduće vizije razvoja enterijera fakulteta.

Izložba prenosi primer dobre prakse Šumarskog fakulteta, po kojoj se studenti ohrabruju da učenje zasnuju na holističkom pristupu i steknu nova znanja kroz istraživanje celokupnog procesa razvoja finalnih proizvoda, od prvih skica i crteža preko razrade ideja i konstruktivnih detalja, pa do izrade konačnog rešenja.

Autor izložbe: Jelena Matić

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
;