INFONET-468X60-BANNER

Grundfos – Takmičenje za najboljeg instalatera Srbije 2018

06.09.2018. | Gradjevinarstvo.rs

U okviru „Jesenje kampanje 2018“ Grundfos je i ove godine u potrazi za najboljim instalaterom Srbije.

Kroz niz događaja organizovanih u saradnji sa Grundfos distributerima (Etaž, Group Protem, Energy Net, Doming, Termovent itd.) instalateri širom Srbije imaju prilike da se takmiče u brzoj instalaciji pumpi i time otvore put ka kvalifikacijama koje će se održati u decembru 2018.

Grundfos predstavnik prodaje za program pumpi za domaćinstva, Jelena Jokanović, je uz tehničku podršku inženjera iz prodaje na Grundfos pokaznoj prikolici demonstrirala prednosti i karakteristike novih energetski efikasnih pumpi, kao i njihovu upotrebu i namenu u domaćinstvima.

Grundfos – Takmičenje za najboljeg instalatera Srbije 2018

Grundfos – Takmičenje za najboljeg instalatera Srbije 2018

U okviru brojnih takmičenja brza zamena pumpi podrazumeva zamenu UPS pumpe na demo instalaciji sa energetski najefikasnijom pumpom na tržištu ALPHA2. Pored brze zamene takmičenje podrazumeva i menjanje plovka na SOLOLIFT2 prepumpnoj stanici, gde se praktično može videti jednostavnost servisiranja i održavanja uređaja. Takođe, nadigravalo se i u postavljanju i puštanju u rad nove elektronski regulisane pumpe za povišenje pritiska u domaćinstvima Grundfos SCALA2 koja se, pored uređaja SOLOLIFT2, proizvodi u Grundfos fabrici u Inđiji, a izvozi i prodaje širom sveta.

Raznolikost takmičarskih aktivnosti, pored demonstracije karakteristika i prednosti pumpi, ima za cilj i pripremu kandidata za finalno takmičenje u Frankfurtu na internacionalnom sajmu ISH od 11 - 15. marta 2019.

Prošlogodišnji pobednik na takmičenju u Srbiji, Miloš Dimitrijević je imao prilike da posvedoči, i naravno učestvuje, u velikom finalu u Milanu 2018. na sajmu „Mostra Convegno“ gde je pobedu uz ogromno iskustvo i slavu odneo instalater iz Rumunije, Istvan Toth, i osvojio poklon vaučer u iznosu od 10.000 evra za putovanje iz snova. Srpski predstavnik, je pokazao visok stepen umešnosti i imao je odlično vreme u kvalifikacijama ali to je bilo nedovoljno za veliko finale. Svakako je veliki uspeh doći do finalnog takmičenja gde je učestvovalo 26 instalatera iz 26 različitih zemalja. Zato vas Grundfos poziva da ove godine iskoristite šansu i budite učesnici ovog takmičenja, jer kao što vidite nagrade nisu male, a što je najvažnije nisu nedostižne!

Grundfos – Takmičenje za najboljeg instalatera Srbije 2018

Grundfos – Takmičenje za najboljeg instalatera Srbije 2018

Pogledajte kako je izgledalo veliko finale u Milanu klikom ovde.

Pored glavne nagrade Grundfos u okviru svoje „Jesenje kampanje“ instalatere koji na namenskoj registracionoj stranici registruju 8 kupljenih pumpi nagrađuje jaknom, a za one koji ne ostvare ovaj uslov Grundfos organizuje niz zanimljivih igara u kojima takođe možete osvojiti simbolične nagrade i dobro se zabaviti.

Pored proizvodnog programa kompanije Grundfos na pomenutim događajima predstavljene su i servisne usluge kompanije Grundfos, kao sastavni i neizostavni deo profesionalnog poslovanja. Grundfos Srbija d.o.o. preko svojih ovlašćenih servisnih partnera pruža usluge puštanja u rad, kalibracije i provere parametara svih Grundfos sistema, njihovo redovno održavanje kao i popravku, nadzor i podršku za naručivanje i isporuku preporučenih rezervnih delova i servisnih kompleta.

Grundfos će kao i svake godine do sada biti jedan od glavnih sponzora 49. Međunarodnog kongresa o KGH, i svoje proizvode i usluge prikazaće, od 5. do 7. decembra 2018, na štandovima 15 i 16.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;