INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Prednosti master sistema zaključavanja u hotelijerstvu

01.11.2016. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Grafometal Sarač koja posluje u ključarskoj delatnosti već dugi niz godina jedna je od vodećih snabdevača ključara svim potrebnim materijalom, uređajima i pratećom opremom na teritoriji Srbije, BiH i Crne Gore.

U firmi se mogu napraviti dva ili više cilindara i katanaca na isti ključ, kao i master sistem. Master sistem podrazumeva grupisanje više cilindara gde svaki ključ otvara samo jedan sopstveni cilindar, a glavni ili master ključ otvara sve cilindre. Ovakvu vrstu sistema je moguće ugraditi i u sopstvenoj kući, pa kontrolu nad svim vratima (ulazna, podrumska, garažna) imati samo sa jednim ključem.

Međutim, ovi sistemi su posebno pogodni za hotele gde svaki gost dobija ključ samo od svoje sobe, a sobarice jednim ključem otključavaju sva vrata na spratu ili u hotelu, u zavisnosti kako se master sistem grupiše. Jednostavnost korišćenja i visok nivo sigurnosti su nešto što izdvaja ovu vrstu sistema. Prednosti su i zaštita kroz patent od kopiranja ključeva što je takođe veoma bitno jer se kopija ne može uraditi kod neovlašćenih ključarskih radnji.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;