INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

"OBO FireBox" razvodna kutija - novi proizvod kompanije "OBO Betterman" za bolju protivpožarnu zaštitu

10.11.2009. | eKapija

Proizvodni program kompanije "OBO Bettermann" pored vatrootpornih prodora, trasa za održanje funkcionalnosti i vatrootpornih kanala proširen je proizvodom koji upotpunjuje spektar opreme za vođenje protivpožarne električne instalacije u objektima.

"OBO FireBox" razvodna kutija za kablove na trasama za održanje funkcionalnosti u slučaju požara, prema standardu DIN 4102 deo 12, napravljena je od duroplasta, a ispitani i odobreni tipovi B 100 E, B 160 E i B 250 E ispunjavaju sve zahteve u pogledu vatrootpornosti električnih instalacija, stoji u saopštenju.

Pomoću "OBO FireBox" je moguće nastavljanje i račvanje vatrootpornih kablova, što je jedan od uslova za postojanje trase sa održanjem funkcionalnosti. "OBO FireBox" se može koristiti na svim vatrootpornim trasama sa održanjem funkcionalnosti kategorija E30, E60 i E90 (30, 60 i 90 minuta), stoji u saopštenju.

"OBO FireBox" se sastoji od kućišta, četiri vatrootporne uvodnice, kao i šine sa keramičkom klemom zajedno sa dva vatrootporna ankera. Jedinstvenost ponude "OBO FireBox" je u tome što je razvodna kutija sa svim svojim neophodnim pratećim elementima koji su u kutiji već sklopljeni i sastavljeni i u potpunosti napravljeni da izdrže visoke temperature.

Karakteristike "OBO FireBox" vatrootporne razvodne kutije su jednostavno pričvršćivanje i instalacija, kao i bezbednost i brzina koja se dobija na lak način.

U modernom građevinarstvu standardi u protivpožarstvu na polju električnih instalacija su sve stroži. Da biste bili sigurni da ispunjavate ove standarde, kompanija "OBO Betterman", pored opisane opreme nudi mnogo mogućnosti za vođenje vatrootpornih instalacija od čelika: kablovske nosače, obujmice za pojedinačno i grupno vođenje kablova, gripove i sl.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;