INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Vršac: Uskoro uređenje prostora oko bolnice i oko zgrada u Sterijinoj

24.07.2014. | eVršac

Predsednik Opštine Vršac Čedomir Živković najavio je da će uskoro početi uređenje kruga Opšte bolnice. Živković je to rekao dok je obilazio radove u ulici Žive Jovanovića i u mesnoj zajednici Vlajkovac.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

- Očekujem da će uskoro početi uređenje bolničkog kruga. Završava se i tender za blok 56. To je prostor oko zgrada u Sterijinoj ulici. Takođe, za 15 dana počeće radovi i na postavljanju tartan staze na Gradskom stadionu – najavio je Živković.

Član Opštinskog veća zadužen za ruralni razvoj Slaviša Maksimović kaže da je u Vlajkovcu u toku uređenje puta do groblja, koje je nedavno dobilo kapelu.

- Lokalna samouprava je iz opštinskog budžeta finansirala prvu fazu puta do groblja u Vlajkovcu sa 1.2, dok će za drugu fazu biti izdvojeno 1,7 miliona dinara. Kada završimo posao u Vlajkovcu, kompletnu mehanizaciju preselićemo u Stražu, a sve u cilju zjednačavanja uslova života u selu i gradu – rekao je Maksimović.

U JP „Varoš“ kažu da će, zbog nedostatka novca, neke ulice morati da sačekaju planiranu rekonstrukciju kolovoza i trotoara. Ali, dodaju, da će učiniti sve da kritične tačke dovedu u red do početka zimske sezone.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;