INFONET-468X60-BANNER

„Leister“ na dohvat ruke – MARCOM-PLAST

04.02.2015. | Gradjevinarstvo.rs

Marcom-Plast d.o.o. je ovlašćeni uvoznik, distributer i serviser Švajcarske kompanije „LEISTER“, na području Republike Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Preko 60 godina, kompanija „Leister“ (Švajcarska) svetski je lider na tržištu zavarivanja plastike i industrijske primene toplog vazduha. Sav razvoj i proizvodnja ručnih fenova, uređaja na topao vazduh za zavarivanje plastike, cerada, izolaciju krovova i podova, auto reparaciju, primenu toplog vazduha u proizvodnom procesu, itd. obavlja se u Švajcarskoj. Takođe u svom proizvodnom programu nude laserske i mikro sisteme sa velikim učinkom.

Marcom-Plast d.o.o. poseduje „Certificate 2013“ kao ovlašćeni distributeri i serviseri „Leister“-a za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, kao i „Basic Plasic Welding“, „Repair Training Basic“ i „Process Heat“ sertifikat.

Sa pomenutim sertifikatima, „Leister“ potvrđuje da je zadovoljan radom kompanije Marcom-Plast d.o.o. kao njihovim zvaničnim uvoznikom, distributerom i serviserom na ovom području.

Marcom-Plast d.o.o. je prisutan na većini objekata u izgradnji, građevinskim konstrukcijama, tunelima, deponijama, kako u Srbiji tako i u okruženju, sa svojim stručnim kadrom koji u svakom momentu pruža najbolju i najbržu tehničku podršku.

Za sve „Leister“-ove uređaje Marcom-Plast d.o.o. daje tehničku podršku, garanciju i servis!

Švajcarski kvalitet!

Uvek se možete osloniti na provereni kvalitet švajcarske izrade. Preko 95 odsto proizvodnje kompanije „Leister“ ide u izvoz. Sa čvrsto uspostavljenom, gustom mrežom centara za prodaju i održavanje, koja se prostire preko cele planete, kompanija „Leister“ je partner na koga se možete sa sigurnošću osloniti.

Performanse i pouzdanost ovih proizvoda čine kompaniju „Leister“ pravim izborom. Ovi alati se koriste u izradi krovova, bilborda i cerada, građevinskim radovima, izgradnji tunela i deponija, obradi plastičnog platna, izradi podova i skupljanju plastike, proizvodnji opreme i popravci vozila. Koliko god da je zahtev koji se postavlja težak, „Leister“ uvek ima rešenje.


Brža, lakša i pametnija nova GEOSTAR mašina rezultat je višedecenijske liderske pozicije Leistera u konstruisanju i inovacijama automatskih varilica. Savršeno ergonomski rešena sa većim displejem koji prikazuje sve bitne parametre zavarivanja i sa dve različite dužine klinova koji je moguće zameniti za manje od jednog minuta GEOSTAR je mašina spremna za postavljanje novih pravila igre u građevini na polju zavarivanja termoplastičnih materijala.

Višegodišnje iskustvo kompanije „Leister“ čine Marcom-Plast d.o.o. idealnim partnerom u oblasti primene plastike, krovnih membrana i industrijskih procesa. Posvećenost konstantnom razvoju i usavršavanju postojećih proizvoda, čine osnovnu potrebu da se klijentima obezbedi izvanredan kvalitet, pouzdanost i najbolje performanse. Proizvodi kompanije „Leister“ projektovani su i razvijeni u skladu sa nacionalnim i međunarodnim standardiama. „Leister Technologies AG“ poseduje ISO 9001 sertifikat.

Proizvodi kompanije „Leister“ su jednostavni za rukovanje, veoma pouzdani, pružaju visoku brzinu zavarivanja i kontinualno podešavanje temperature i brzine za maksimalnu efikasnost.

Marcom-Plast d.o.o. se trudi da opravda vaše poverenje i nastoji da obezbedi visok kvalitet usluge u distribuciji, tehničkoj podršci i servisiranju „Leister“-ovih proizvoda.

Ove godine imaćete priliku da ih posetite na Beogradskom sajmu građevine od 15. do 19. aprila u hali 3a.

Svi napori usmeravaju se kako bi vama bio omogućen i olakšan rad sa alatom ovog proizvođača. Marcom-Plast d.o.o. će se i dalje truditi da poboljša usluge prodaje i servisiranja „Leister“-ovih proizvoda.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


TENGE-300X250-BANNER
DOKA-300X250-BANNER
SSAB-300X250-BANNER
West Balkans Machinery

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


CLIVERE
CLIVERE
BEOGRAD-ZEMUN
www.clivere.com

TERRA SRBIJA
TERRA SRBIJA
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.terra-world.rs

LAYHER
LAYHER
BEOGRAD-ZEMUN
www.layher.rs

SFS OPLATE
SFS OPLATE
BEOGRAD-SURČIN
www.sfs-oplate.com

ISOMAT
ISOMAT
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.isomat.rs

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;