ALFATERM
ALFATERM
32103 ČAČAK-LJUBIĆ, SRB
NJEGOŠEVA 6

032 320 645
063 604 067
064 4040 750
032 226 222
RADOJICA MILINKOVIĆ

ALFATERM

ALFATERM je osnovano 1993. godine kao specijalizovano preduzeće za termotehnička postrojenja i uređaje površinske zaštite. Zaposleni u njoj imaju tridesetogodišnje iskustvo u razvoju tehnologije i postrojenja površinske zaštite. Okrenuti su u smeru pronalaženja kreativnih rešenja i usluga koje su osmišljene tako da zadovolje veoma različite potrebe kupaca. Tridesetogodišnje iskustvo im puno pomaže da shvate potrebe klijenata i da im prilagode nove tehnologije.

Za sada imaju cilj da pruže kvalitetnu opremu koja će podići estetiku i kvalitet površinske zaštite proizvoda, smanjiti troškove lakiranja i plastifikacije, kroz lako održavanje i povećanu produktivnost uz smanjenje škarta.

Velike tehnološke promene koje su izvršene u ovoj oblasti zadnjih godina su im postale cilj pa su samim tim i ambicije kompanije ALFATERM veoma velike. Oni svojim kupcima nude prostupačna postrojenja sa automatizacijom gde primena nije komplikovana. Kako se upoznaju sa klijentovim zahtevima, željama i potrebama tako brzo unapređuju i svoju ponudu, predstavljaju nove uređaje i rade na razvoju novih.

Postrojenja, uređaji i usluge u ALFATERM-u odražavaju želje njihovih korisnika. Oni žele da postanu pokretačka snaga na tržištu površinske zaštite i da ponude inovativna rešenja koja će zadovoljiti sve potrebe njihovih klijenata, razviju čitav niz tehnoloških rešenja i pomoćne opreme koja će pomoći da se radi još bolje i produktivnije.

Pozivaju svoje klijente da sa njima krenu ka budućnosti i da je zajedno menjaju i da joj se raduju.