INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Do kraja novembra atletski stadion u Novom Pazaru

21.04.2015. | Tanjug

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić rekao je da će do kraja novembra u Novom Pazaru biti završena izgradnja novog atletskog stadiona.

Ilustracija (www.pixabay.com)

- Pre šest meseci otvorili smo u Novom Pazaru trim stazu i najavili izgradnju trim staza širom Srbije – podsetio je Udovičić.

Atletski stadion u Novom Pazaru je jedan od objekata „koji želimo da otvorimo u ovoj godini, u Kostolcu smo otvorili Nacionalni gimnastički trening centar“, rekao je on.

Kako je navedeno u saopštenju ministarstva, Udovičić se uverio da je Novi Pazar uradio sve što je potrebno na ravnanju terena i uređenju pristupnih ulica do stadiona.

Udović je sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem i drugim ministrima posetio Novi Pazar, povodom ceremonije postavljanja kamena temeljca za zgradu Dijagnostičkog centra, novu zgradu osnovne škole i novu zgradu vrtića u naselju Dojeviće. Ministar Udovičić je tom prilikom obišao i radove na Atletskom stadionu.

On je podsetio da je ove godine pokrenut projekat "Dovrši započeto". Prema rečima ministra, četiri nedovršena sportska objekta biće završena, neće se kretati u izgradnju novih, već će se završavati započeti objekti. Ministar je naglasio da se širenjem sportske insfrastrukture može privući veliki broj dece i da je to pravi način da se pokaže briga o najmlađima.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;