MONTINVEST
MONTINVEST
34000 KRAGUJEVAC, SRB
KRALJA UROŠA I BR.19

034 6332 072
034 6332 072

MONTINVEST

Preduzeće MONTINVEST d.o.o. osnovano je 1993. godine od kada se uspešno bavi izvođenjem mašinskih radova iz oblasti termotehnike, termoenergetike, gasnih instalacija i izrade i montaže čeličnih konstrukcija.

Temelj firme se zasniva na osnovu ogromnog iskustva vlasnika, stečenom u zemlji i inostranstvu. Primarna delatnost firme je iz oblasti termotehnike, termoenergetike, gasne tehinke, obnovljivim izvorima energije kao i montažnih radova sa čeličnim konstrukcijama.

Dugogodišnjim iskustvom tim licenciranih inženjera, atestiranih zavarivača, visokokvalifikovanih montera postigao je veoma zavidni nivo u zadovoljavanju zahteva i potreba klijenta za kvalitetnim proizvodima i uslugama u dogovorenim rokovima i kvalitetu.

Oblasti usluga koje nudi MONTINVEST:

  • Kotlarnice - Kotlarnice za industrijske i stambeno - poslovne objekte na prirodni gas, tečna i čvrsta goriva kapaciteta od 50kW - 6000kW.
  • Instalacija grejanja - Radovi na instalaciji grejanja u industrijskim, stambeno - poslovnim objektima.
  • Gasna instalacija - Radovi na unutrašnjim gasnim instalacijama u industrijskim, stambeno - poslovnim objektima i objektima druge namene.
  • Obnovljivi izvori energije - Radovi na obnovljivim izvorima energije - solarni sistemi.
  • Montaža cevi - Trasa na toplovodima i rashladnim sistemima. Trasa na vrelovodima i padovodima.
  • Izrada i montaža čeličnih konstrukcija - Rešetkasti sistemi, sistemi varenih nosača, tipske konstrukcije, specijalne konstrukcije.