INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Održana nedelja suve gradnje

21.05.2012. | Gradjevinarstvo.rs

Prošle sedmice održana je nedelja suve gradnje organizovana pod pokroviteljstvom kompanije Polykem Sr, koja posluje u okviru Ravago Group-e. Polykem Sr je ove godine u saradnji sa Lambda Systeme Ltd otvorio svoje prvo Ravago Lambda Sr skladište materijala sa izložbenim prostorom (showroom).

Čitav koncept se zasniva na želji da njihovim velikim i malim kupcima pored prodaje pruže i mogućnost da se detaljno upoznaju sa materijalima raznih proizvođača iz oblasti termoizolacije, hidroizolacije, tehničke izolacije, geosintetike, fasadnih obloga i suve gradnje, kao i mogućim načinima ugradnje i održavanja.

Ovog meseca kompanija Polykem Sr je započela sa promotivnom prodajom materijala suve gradnje, gde im je namera bila da se usmere ka manjim kupcima, pružajući i edukativni karakter celom događaju. Uz prigodne prezentacije i predavanja od strane stručnjaka iz kompanija sa kojima sarađuju (Armstrong, Lafarge, Knauf, Amf, Knauf Insulation, Ursa, Rockwool, Dow, Koelner), uspeli su da predstave stručnoj javnosti osvežavajući koncept prodaje i distribucije materijala. Na nedelji suve gradnje učestvovalo je više tehničkih saradnika iz kompanija distributera, kao i stručnih saradnika i majstora iz nekih od naših najvećih izvođačkih kompanija.

Strategija kojom su se vodili je motivisana prodajom materijala putem vaučera kojim kupci ostvaruju rabate u zavisnosti od grupe materijala. Odgovorni u kompaniji ističu da im sama zarada nije prvenstveni cilj, već je namera da kroz edukaciju pomognu usavršavanje primena materijala i pravilnog izvođenja radova. Takođe, najavljuju i nastavak organizovanja sličnih prezentacija usmerenih edukaciji i promociji sistema gradnje.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


AUSTROTHERM-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;