INFONET-468X60-BANNER

Radioničke priče - kvalitetan rez iz svakog ugla

28.11.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Želite da posetite sajam na kom ćete imati priliku da pitate direktno sve što vas zanima a da izbegnete neugodnost plaćanja karte i troškova putovanja? Prateći želje svojih korisnika, da odmah dobiju pristup novim tehnologijama a da se ne pomere iz udobnosti svojih domova, kompanija Hypertherm Associates je razvila posebnu platformu za ovakve namene.

Foto: GEM Trade

Kako bi je promovisala, organizovan je prvi događaj - Shop Talk Live! - koji je za posredni cilj imao i da poveže na globalnom nivou krajnje korisnike - profesionalce, distributere i entuzijaste koji su želeli da nešto više saznaju i daju svoje mišljenje o tehnologijama sečenja metala.

GEM Trade d.o.o. Novi Sad je u svojstvu ovlašćenog distributera kompanije Hypertherm Associates bio u neposrednoj prilici da predstavi utiske, pitanja i nedoumice korisnika iz Srbije i stekne uvid u novine koje su predstavljene ovom prilikom.

Podeljen u dva dana i više tematskih celina, ovaj događaj je podrazumevao aktivno učestvovanje prisutnih putem web platforme, tako da su svi registrovani korisnici u zavisnosti od svojih interesovanja mogli da prisustvuju virtuelnim radionicama sa direktnim učešćem, demonstracijama sečenja različitih metala, diskusijama uživo, kao i da dobiju neke savete i ideje o tome kako da optimizuju proizvodnju uz pomoć rešenja koja nudi Hypertherm Associates.

Celine kojima se može pristupiti na Shop Talk platformi uključuju deo za online učenje, centar za tehnologije sečenja, deo koji pokriva nova tehnološka saznanja, odeljak za pregled naloga Hypertherm Associates na društvenim mrežama, kontakt sekciju, uz istovremenu mogućnost kontaktiranja ostalih učesnika za diskusiju uživo.

Prvog dana događaja u fokusu je bilo plazma sečenje, a sam događaj je započet uz pregled globalne makroekonomske slike kroz prizmu prerade metala i generalnog manjka kvalifikovane radne snage. Uz pojedinačne radionice koje su obrađivale teme automatizacije, obrade radnih komada pre zavarivanja, robotizovane obrade metala, potrošnih delova i njihove optimizacije (i to na različitim jezicima), registrovani korisnici su zaista imali sažet i jedinstven uvid u samu suštinu onoga što ova kompanija predstavlja i što nudi kao dodatnu vrednost kroz svoje fizičke i digitalne proizvode.

Drugi dan je Shop Talk bio više fokusiran na waterjet i održivo rezanje, kao i na Proizvodnju 4.0, kao deo Industrije 4.0.

Kompanija Hypertherm Associates planira da u budućnosti organizuje odvojene slične događaje za tržišta Evrope i Amerike, kao i da uz pomoć ovakvih događaja nastavi da se formira i da se adaptira konstantno promenljivim trendovima i tehnologijama, pružajući vredno iskustvo svim zainteresovanima, postavljajući u modernim sajamskim priredbama nove standarde koji su lako dostupni svima, integrišu što više tehnoloških pristupa istovremeno, uz poštovanje principa održivosti.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


TENGE-300X250-BANNER
SSAB-300X250-BANNER
DOKA-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;