INFONET-468X60-BANNER

Nova GEL tehnologija za Baumit fasadne lepkove

11.07.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Nova generacija Baumit premium lepkova za ETICS sisteme je stigla. Njihova jedinstvena GEL tehnologija podiže izgradnju na sledeći nivo.

Baumit kontinuirano podiže kvalitet svojih proizvoda

Baumit kontinuirano podiže kvalitet svojih proizvoda (Foto: Baumit)

Unapređena formula dovodi do kremastije konzistencije koja je vrlo laka za korišćenje, kao i do fleksibilnijih površina sa unapređenom izdržljivošću.

  • Brzo
  • Lako
  • Održivo

Pored svih ostalih komponenti fasadnog sistema, lepkovi za lepljenje i armiranje su odlučujući za mehaničku čvrstoću svakog ETICS sistema. Zbog toga su njihov kvalitet, performanse i sigurnost najbitniji za dugovečnost sistema. Ali pouzdanost nije sve - i obradivost igra veliku ulogu čineći rad na gradilištu bržim i lakšim.

Nepobedivi u obradivosti

Povećana svest o kvalitetu, ali i promenjeni uslovi rada kao što su kraći rokovi izgradnje, promene u arhitekturi i promenljivi vremenski uslovi traže sve više i više sigurnosti kada je u pitanju nanošenje i izdržljivost građevinskog materijala.

Iako su Baumit fasadni lepkovi dokazani na tržištu već godinama zbog svog visokog kvaliteta i lakoće nanošenja, kompanija Baumit se potrudila da oni budu još bolji.

GEL tehnologija - sledeći korak

Godine iskustva u polju istraživanja i razvoja, kao i razmena informacija sa partnerima sa gradilišta su dodatni razvoj Baumit fasadnih lepkova učinili mogućim. Kvalitet Baumit fasadnih lepkova sada je na još višem nivou zahvaljujući novoj GEL tehnologiji.

Inovativna GEL tehnologija uvedena je za sledeće Baumit fasadne lepkove: Baumit openContact, Baumit StarContact White, Baumit StarContact i Baumit ProContact. Jedinstvena GEL tehnologija u okviru poboljšane formulacije pruža kremastiju konzistenciju sa kojom je posebno lako raditi, kao i fleksibilnije površine sa povećanom otpornošću. Povrh toga, omogućava brzu mašinsku primenu Baumit fasadnih lepkova.

Zahvaljujući GEL tehnologiji radi se lakše i brže

Zahvaljujući GEL tehnologiji radi se lakše i brže (Foto: Baumit)

Osetite razliku

Zahvaljujuci novoj GEL tehnologiji možete uživati u najboljoj aplikaciji. Rezultati unapređenja četiri Baumit fasadna lepka openContact, StarContact White, StarContact i ProContact su impresivni: pouzdaniji, finiji, kremastiji. Površina postaje ravnija, zatvara se lepo, čak i preko ugrađene mrežice. Takođe je fleksibilnija i garantuje povećanu izdržljivost. Generalno, potreban trud je smanjen, a posao se odradi brže.

Održiva proizvodnja

Kao pionir ETICS sistema, Baumit je uspeo od početka da smanji emisiju štetnih materija za skoro 50% kao doprinos održivoj budućnosti.

Vidljiva razlika

Kvalitet ovih proizvoda ispraćen je novim džakovima kako bi spoljašnji izgled odgovarao premium kvalitetu proizvoda koji se nalazi unutra.

Nova GEL tehnologija dovodi do vrlo feksibilne površine i u isto vreme obezbeđuje brzo i lako nanošenje. Proizvodnja sa smanjenom emisijom štetnih čestica čini Baumit fasadne lepkove sa GEL tehnologijom vrlo održivim.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;