INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Reynaers Aluminium na BAU 2023

30.03.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Misija kompanije Reynaers Aluminium je da poveća vrednost zgrada i poboljša životno i radno okruženje ljudi širom sveta. To postiže zajedno sa svojim partnerima obezbeđivanjem inovativnih i održivih aluminijumskih rešenja.

BAU 2023

Reynaers će predstaviti nova sistemska rešenja, integrisani spektar usluga i Reynaers Act (Foto: Reynaers Aluminium)

Posle četiri duge godine čekanja, konačno je vreme da se ponovo lično povežu na sajmu BAU 2023 u Minhenu. U Reynaersu vide BAU 2023 kao idealnu priliku da se okupe sa svim svojim partnerima i pomognu im da projekte podignu na što viši nivo. Posebno kada su u pitanju projekti koji moraju da ispune sve strože standarde održivosti.

Šta možete očekivati od Reynaers Aluminium na BAU 2023? Pored stručnog vođenja i prostranog štanda, predstaviće nova sistemska rešenja, integrisani spektar profesionalnih usluga i Reynaers Act, zvanični program održivosti Reynaers Grupe. Sve na atraktivnom i interaktivnom izložbenom štandu koji inspiriše posetioce iz svakog ugla.

Inovativni proizvodi i profesionalne usluge

Posetioci BAU, međunarodnog sajma arhitekture, građevinskog materijala i sistema u Minhenu, ove godine će moći da posete jedinstveni štand. Reynaers Aluminium i Forster, obe članice Reynaers Grupe, udružuju snage kako bi posetiocima pružile jedinstveni pogled na sve mogućnosti koje aluminijum i čelik mogu da ponude u građevinskom sektoru. Centralna tema ovogodišnjeg štanda su stalni napori Reynaers Grupe da oba građevinska materijala učini održivijim.

BAU

Posetite Reynaers u hali B1 na štandu 331 (Foto: Reynaers Aluminium)

Održiva gradnja

Prošle godine Reynaers Grupa je uvela strategiju održivosti "Reynaers Act" za narednih osam godina u kojoj se obavezuje na niz ambicioznih održivih ciljeva. Jedan od ciljeva je da omogući svojim kupcima da donose zelenije i energetski efikasnije izbore za svoje građevinske projekte.

Njihov tim već duže vreme vredno radi na pružanju što većeg broja mogućnosti ekoloških izbora i održivih rešenja. Na ovogodišnjem sajmu će predstaviti neke od novih funkcija koje će biti na raspolaganju njihovim partnerima.  

Najnoviji proizvodi sa kojima se posetioci mogu upoznati uključuju SlimWall 35 - minimalistički sistem zid zavesa i proširenje protivpožarnog asortimana: MasterLine 8 Fireproof Door, integrisana u postojeću ConceptWall 50 Fireproof fasadu. Ažurirana serija vrata SlimLine 38 sada dolazi u još tanjoj varijanti dizajna, dok novi MasterPatio vertikalni klizni sistem, kada se otvori, može da funkcioniše kao ograda u visokim zgradama bez terasa.

Pored ovih novih rešenja, na štandu ćete naći i već poznate, pouzdane Reynaers Aluminium sisteme kao što su HiFinity i ElementFacade.

Ekosistem usluga ove kompanije nudi integrisani spektar digitalnih alata, stručnu podršku i rešenja po meri koja omogućavaju profesionalcima da rastu na stabilan i izdržljiv način.

DigiTrace

Na BAU 2023 Reynaers Aluminium će predstaviti DigiTrace, svoj novi digitalni pasoš proizvoda, koji omogućava brz i lak pristup svim podacima o proizvodima datog sistema, od uputstava za (de)montažu i održavanje do mogućih sertifikata o održivosti. Skeniranjem QR koda na oznaci određenog elementa, krajnji korisnici i druge zainteresovane strane će moći da pristupe relevantnim i tačnim informacijama o proizvodu.

Možete lako proveriti sistem i tehničke karakteristike ili odmah pristupiti određenim dokumentima, kao što su uputstva za održavanje i CE pasoš (evropska inspekcijska oznaka za industrijsku robu). U budućnosti, DigiTrace će cirkularne podatke, kao što su materijali proizvoda, učiniti dostupnim. Kao rezultat toga, Reynaers Aluminium povećava svoju transparentnost u vezi sa materijalnim resursima, istovremeno omogućavajući zainteresovanim stranama da biraju sisteme na održiviji način.

Tačne informacije, baš kada su vam najpotrebnije - to je jedan od mnogih načina na koji Reynaers Aluminium olakšava život svim svojim partnerima

Reynaers Aluminium vas poziva da zajedno projektujete i gradite održive zgrade, jer samo tako možemo budućim generacijama da obezbedimo zdravu i bolju budućnost.

Posetite Reynaers Aluminium na sajmu BAU 2023 u Minhenu od 17. do 22. aprila 2023. Hala B1, štand 331.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;