INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Granmatrix u projektima

09.10.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Zbog svoje atraktivnosti, fleksibilnosti obrade i kvaliteta, Solid Surface materijali se sve više primenjuje u opremanju enterijera, pogotovu u objektima javne namene.

Granmatrix u projektima

Osnovni sastojak Granmatriksa je mineral aluminum trihidroksid što mu daje formu i čvrstoću. Na ovaj način dobija se proizvod koji izgleda kao kamen, a obrađuje se lako kao drvo.

Antibakterijska neporozna i hemijsko fizički otporna površina čini Granmatix odličnim izborom za površine koje traže visok stepen glatkoće i nepodesnosti za razvijanje bakterija. Zato je Granmatrix najprisutniji u kuhinjama, laboratorijama, zdravstvenim ustanovama, toaletima velikih javnih objekata. 

Jednostavno se čisti I održava a bilo kakvo oštećenje (sitne ogrebotine i sl) mogu se lako popraviti, tako da proizvod bez obzira na godine upotrebe izgleda kao nov.   

Metalac inko od Granmatrix-a priozvodi ploče (različitih dimenzija i debljina) kao i gotove proizvode prema eneterijerskim zahtevima: umivaonici, sudopere, kade itd. 

Proizvodi se izrađuju po porudžbini, prema zahtevima i specifikacijama kupaca, a u saradnji sa ovlašćenim partnerima – proizvođačima nameštaja.

U saradnji sa projektantima, arhitektama i enterijeristima, uspešno se primenjuju postojeća i generišu nova rešenja u izgledu nameštaja I opreme od granmatrix-a.

Deo Metalac inko referentne liste i fotografije na projektima kao sto su: TC Aviv Park, Sheraton, Marriott možete pogledati ovde.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;