INFONET-468X60-BANNER

Sistem navodnjavanja koji promoviše uštedu vode i zdravije biljke

30.08.2017. | Gradjevinarstvo.rs

Još jedna novina dolazi iz kompanije Skala garden kada su u pitanju sistemi za navodnjavanje. Pored velikog asortimana zalivnih sistema koji su u ponudi ove kompanije i prateće opreme, izdvaja se Solar Sync - solarni i temperaturni senzor.

Slika 1. Solar Sync ® senzor

Solar Sync je senzorski sistem koji, kada je spojen sa kompatibilnim Hunter upravljačem, automatski podešava vaš upravljač za zalivanje zasnovan na promenama lokalnih klimatskih uslova. Solar Sync meri vremenske uslove na datoj lokaciji koje koristi za određivanje isparenja (ET), ili stepen korišćenja vode biljaka i travnjaka.  Senzor je spojen sa upravljačem i automatski povećava ili smanjuje vreme zalivanja zasnovan na promenama vremenskih uslova.

Slika 2. Solar Sync ® senzor

Jednostavno se programira upravljač kao što se to obično i radi i Solar Sync preuzima od ove tačke, eliminišući potrebu manualnog podešavanja rasporeda zalivanja.

Prednosti su sledeće: pruža automatsko dnevno ažuriranje i podešavanje vremena zalivanja programa, dostupan je i model sa daljinskim upravljanjem, zaustavlja navodnjavanje pri kiši i mrazu i uz senzor se dobija i nosač za montažu na oluk.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;