INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Počela prijava kompanija za učešće na KONTEH-u

27.12.2010. | Gradjevinarstvo.rs

KONTEH 11 - Sajam zapošljavanja i stručnih praksi, održaće se po peti put na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, 16. i 17. marta 2011. godine. Studentska organizacija EESTEC LC Novi Sad, želeći da studentima i diplomcima Univerziteta u Novom Sadu predstavi mogućnosti zaposlenja i razvoja karijere u kompanijama koje posluju u našoj zemlji, organizuje KONTEH.

To je jedinstveni sajam koji pored prilika za zapošljavanje od prošle godine nudi i raznovrsnu ponudu stručnih praksi, i kao takav može da poveže kompanije sa dve bitne tačke za njihov razvoj: obrazovnim institucijama i ljudskim resursima (studentima, odnosno diplomcima kao kandidatima za posao).

Od 20. decembra počela je prijava kompanija koje su zainteresovane za učešće. KONTEH pruža kompanijama mogućnost da se predstave i upoznaju sa najkvalitetnijim visoko obrazovnim kadrom koji dolazi sa Univerziteta u Novom Sadu i to kroz direktan kontakt sa zainteresovanim studentima i diplomcima tokom dva dana trajanja sajma, gde se kompanijama nudi mogućnost obavljanja prvog intervjua već na licu mesta.

Takođe, neposredno pre i nakon završetka sajma svi zainteresovani studenti i diplomci imaće mogućnost da svoju biografiju ostave u elektronskoj formi u našu bazu kadrova.

Uspeh ovog projekta potvrđuje broj kompanija koje su prethodnih godina uzele učešće na sajmu, broj posetilaca i broj ostavljenih podataka u elektronskoj bazi. Značaj Sajma u proteklom period prepoznali su Univerzitet u Novom Sadu, Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu, Pokrajinski sekretarijati, Nacionalna služba za zapošljavanje i mnogi drugi.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;