ROFIX
ROFIX
35254 PARAĆIN-POPOVAC, SRB
POPOVAC B.B.

035 541 702
060 2052 056, BEOGRAD
060 2052 054, CENTRALNA SRBIJA
060 2052 058, JUŽNA SRBIJA
060 2052 055, ZAPADNA SRBIJA
060 2052 051, VOJVODINA
035 541 441

ROFIX

RÖFIX  je izvorno porodična kompanija osnovana davne 1888. godine. Osnovali su je braća Josef i Hermann Wechinger, i prvobitno je bila fabrika kreča i opeke u Röthis-u (Austrija). Razvila se od proizvođača kreča do stručnjaka za gotove maltere, a danas je sinonim za građevinske sisteme.

Danas, nakon više od 125 godina FIXIT GRUPPE je postala krovna organizacija/holding. Osim kompanije RÖFIX, holdingu pripadaju još četiri kompanije koje deluju u Evropi. Radi se o kompanijama: FIXIT, HASIT, KREISEL i GREUTOL.

Sa svojih 5 brendova FIXIT GRUPPE je prisutna na tržištima 19 Europskih zemalja, na 68 lokacija. FIXIT GRUPPE postala je jedan od vodećih dobavljača suvog maltera i građevinskih materijala na tržištu Evrope. Zajedno nudi građevinske materijale i rešenja za stambene i nestambene objekte, niskogradnju, visokogradnju, sanaciju i renoviranje starih objekata.

Usluge kompanije prepoznate su kroz inovativnu paletu proizvoda, konstantnu brigu o zadovoljstvu kupaca, kvalitet i motivisanost zaposlenih kao i efikasnu organizaciju i stručnu tehničku podršku kupcima.

RÖFIX, kao član FIXIT GRUPE, nudi široku paletu maltera i već dokazano efikasnih proizvoda, maltera za sanaciju, sistema za sanaciju i restauraciju, podnih sistema, građevinskih boja i toplotno-izolacionionih sistema.

RÖFIX je koncentrisan na kvalitet i uspostavio je odličan sistem za kontrolu kvaliteta. U okviru kompanije se nalazi sektor za istraživanje i razvoj sa stručnjacima za kompletan asortiman proizvoda koji se nalazi u Röthis-u. Isto tako i u svim proizvodnim pogonima kompanije su laboratorije za kontrolu kvaliteta kako bi se u svim zemljama i na svim tržištima omogućio identičan kvalitet proizvoda.                                

Svi proizvodi moraju biti u skladu sa važećim Evropskim građevinskim regulativama.

RÖFIX je u Srbiji prisutan od 2005. godine. Nešto više od 10 godina posluje proizvodni pogon u Popovcu kod Paraćina.  

Kompanija je usmerena na održavanje i upravljanje okolinom. Ključna je integracija svih sistema i procesa.

U asortimanu nudi 10 linija proizvoda:

  1. „Creteo“ betoni/niskogradnja.
  2. „Creteo Gala“.
  3. Proizvodi za saniranje i renoviranje istorijskih građevina.
  4. Malter za zidanje.
  5. Osnovni malter.
  6. Završni malteri.
  7. Toplotno-izolacioni sistemi.
  8. Građevinske boje i premazi.
  9. Estrisi/podni sistemi.
  10. Sistemi postavljanja keramike.