BELI BOR
BELI BOR
36216 VRNJAČKA BANJA-NOVO SELO, SRB
NOVO SELO 1191

036 632 220
011 2436 625, BEOGRAD
036 632 222
VEROLJUB RADOVANOVIĆ, direktor
DARKO RADOVANOVIĆ, zamenik direktora

BELI BOR

Na temeljima porodične tradicije duže od sedamdeset godina, uz znanje i iskustvo stečeno dugogodišnjim radom u inostranstvu, porodična zanatska radnja Beli Bor je osnovana 1986. godine u Vrnjačkoj Banji. Kontinuiranim razvojem, unapređenjem proizvodnje, proširenjem proizvodnog prostora, kapaciteta i asortimana, mala porodična radionica je izrasla u poznato i ugledno preduzeće.

Sa pedeset stalno zaposlenih radnika, modernim mašinama i savremenim radnim uslovima, Beli Bor danas proizvodi sve tipove spoljašnje stolarije, neograničen broj modela unutrašnjih vrata, parket, elemente enerijera i nameštaj vrhunskog kvaliteta.

Od 1996. godine, Beli Bor se bavi i projektovanjem, investiranjem i izvođenjem građevinskih radova po sistemu „ključ u ruke“. U cilju povećanja kvaliteta u domenu građevinske industrije, 2004. godine je formirana i jedinica za proizvodnju i distribuciju betona koja svojim kapacitetima zadovoljava kako sopstvene, tako i potrebe građevinskih preduzeća u okruženju.

U skladu sa razvojnim trendom preduzeća i sa ciljem proširenja tržišta, u toku 2007. godine je osnovan projektni biro u Beogradu. Kolektiv projektnog biroa je koncipiran tako da se u potpunosti obuhvate sve delatnosti Belog Bora i da se kroz zajedničke napore iskusnih pojedinaca sve želje poslovnih partnera pretvore u stvarnost. Projektni tim sačinjavaju dvoje diplomiranih arhitekata, inženjer mašinstva, inženjer prerade drveta, građevinski inženjer i inženjer organizacionih nauka.

Razvoj našeg preduzeća oslonja se na spoj dugogodišnje tradicije i iskustva sa savremenim trendovima, modernom opremom i tehnologijom, a visok kvaltiet proizvoda i usluga, poštovanje rokova i finansijska stabilnost konstante su koje ga prate od dana osnivanja do danas.