INFONET-468X60-BANNER

Obuka građevinaca u centru fabrike "Villas"

27.02.2014. | Gradjevinarstvo.rs

U okviru zajedničke organizacije kompanija "Villas Austria Gmbh" i "Icopal Srbija", u prostorijama trenanžnog centra fabrike "Villas" održana je 20.2.2014. godine teoretska i praktična obuka predstavnika građevinskih firmi iz Srbije i BiH. Samoj obuci prisustvovalo je 16 predstavnika iz 7 različitih građevinskih firmi.

Tokom prvog, teoretskog, dela obuke, učesnicima su upoznati sa istorijatom i trenutnom tržišnom pozicijom, kako fabrike "Villas", tako i "Icopal"-a kao grupacije. Odmah nakon toga, prezentovan je bogat proizvodni asortiman i različita inovativna rešenja u oblasti hidroizolacije. Konačno, kroz najrazličitija sistemska rešenja, učesnici su mogli da vide praktičan način primene i ugradnje pojedinih proizvoda kompanija "Villas" i "Icopal". Predavanje su održavali g. Werner Ordosch – direktor internacionalne prodaje fabrike "Villas Austria Gmbh", g Dejan Đokić – komercijalni direktor firme "Icopal Srbija", i g. Ljubodrag Manojlović – komercijalno tehnički predstavnik firme "Icopal Srbija". Sva tri predavača su, pored osnovnog planiranog sadržaja, pružali praktične savete vezane za detalje primene i davali odgovare na sva pitanja učesnika.

Tokom drugog dana, u trenažnom centru fabrike "Villas", obavljena je praktična obuka svih učesnika, tokom koje su demonstrirani načini i faze implementacije različitih hidroizolacionih krovnih sistema. Učesnicima je takođe pružena mogućnost da lično probaju postavku određenih proizvoda, čime su se najbolje i lično uverili u kvalitet, brzinu i lakoću rada sa inovatinim rešenjima kompanije "Villas". Nakon završetka obuke, svim učesnicima su dodeljeni sertifikati o uspešno završenoj praktičnoj obuci i adekvatnoj pripremljenosti za samostalni rad.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;