INFONET-468X60-BANNER

Trimo inženjering završava izgradnju Roda centra u Kruševcu

03.07.2009.

Trimo Inženjering, prvi i najveći srpski proizvođač vatrootpornih krovnih i fasadnih sistema svetskog nivoa kvaliteta, završava izgradnju Trgovinskog centra u Kruševcu, osmog po redu objekta investitora Mercator u Srbiji.

Trgovinski centar, koji se nalazi na putu prema Kopaoniku, ima površinu od 10.000m2, što odgovara površini gotovo dva fudbalska terena. Na izgradnji tog objekta, Trimo Inženjering angažovao je dve stotine svojih radnika i radnika svojih kooperanata.

Objekat je obložen krovnim i fasadnim panelima srpske proizvodnje, iz fabrike Trimo Inženjeringa u Šimanovcima, a njihova količina dovoljna je da se poploča plato ispred Hrama Sv. Save i Narodne biblioteke na Vračaru ili, pak, 1,5 put da se poploča Slavija. Za izvođenje kompletnog rešenja krova i fasade bilo je potrebno 90 kalendarskih dana.

„Izgradnjom osmog objekta Mercatora, Trimo Inženjering nastavlja sa realizacijom projekata predviđenih za 2009. godinu. Zadovoljstvo nam je što učešćem i u ovom zajedničkom projektu možemo da pružimo doprinos građevinskoj industriji u periodu krize.

Nadamo se da će ovaj primer da bude podsticaj i drugim investitorima da baš sada pokrenu svoje projekte, a Trimo Inženjering i dalje će da obezbeđuje svojim kupcima na srpskom tržištu i u regionu -  originalna i kompletna rešenja na području čeličnih zgrada i konstrukcija, krovova i fasada, kontejnera i sistema za izolaciju buke“, izjavio je Damir Kočan, direktor Trimo Inženjeringa.

Trimo Inženjering do sada je izgradio sedam reprezentativnih Mercator i Roda centara u Srbiji u koje je ukupno ugrađeno više desetina hiljada kvadrata vatrootpornih Trimo panela (Beograd, Zemun, Novi Sad, Čačak, Kragujevac, Šabac, Niš).

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;