Sajam nameštaja od 12. do 18. novembra

07.11.2012. | Tanjug

Beogradski sajam će sutra održati konfenreciju za medije, povodom predstojećeg 50. međunarodnog sajama nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, koji će biti održan od 12. do 18. novembra, pod sloganom "Šta Vam nedostaje".

Na sajmu će se predstaviti više od 500 domaćih i inostranih izlagača, koji će ponuditi široku lepezu najnovijih serija domaćeg i uvoznog garniturnog i komadnog nameštaja.

Reč je o proizvodima koji svojim kvalitetom u potpunosti zadovoljavaju celokupne potrebe za uređenjem životnog prostora modernim i funkcionalnim nameštajem, kao i dekorativnim elementima, koji će ambijent doma učiniti prijatnim.

Posetioci će imati priliku, da u razgovoru sa arhitektama i dizajnerima, dobiju savete za uređenje enterijera, kao i ideju o najboljem rešenju za preuređenje, adaptaciju i oplemenjivanje sopstvenog prostora-doma. Proizvođači su za većinu proizvoda najavili popuste od 15 do 40 odsto, a za posetioce je predviđena i nagradna igra.

Radove će predstaviti i studenti Arhitektonskog fakulteta, Fakulteta primenjenih umatnosti, Akademija lepih umetnosti, Šumarskog fakulteta, Megatrenda, Edukonsa, ali i srodnih umetničkih asocijacija iz Slovenije, BiH i Hrvatske. Osnovni cilj je da se povežu mladi talenati, projektanati i dizajneri sa proizvođačima i privrednicima. Radno vreme sajma biće svakog dana od 10 do 20 sati, osim na dan zatvaranja u nedelju, 18. novembra.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Cane 02.08.2021.
To rušenje objekata ne ide nikom u prilog,p...
Jovan Vranjes 02.08.2021.
Opstina zemun nam je prodala placeve sve po...
Maki 28.07.2021.
Šta je sa nelegalnim zgradama gde investito...
Žile 28.07.2021.
Traže legalizaciju zgrada starih preko 40 g...
Predrag 24.07.2021.
Interesuje me cena po mq kako se krece