INFONET-468X60-BANNER

38. Međunarodni sajam prevencije i reagovanja u vanrednim situacijama i bezbednosti i zdravlja na radu od 28. do 31. maja

28.05.2012. | Gradjevinarstvo.rs

112 EXPO je jedinstveni regionalni sajamski i konferencijski događaj o primeni savremenih tehnologija u funkciji prevencije i reagovanja u vanrednim situacijama i bezbednosti i zdravlja na radu, pod generalnim pokroviteljstvom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije - Sektora za vanredne situacije i pokroviteljstvom Ministarstva rada i socijalne politike - Uprave za bezbednost i zdravlje na radu, koji će od 28. - 31. maja 2012. u hali 1 Beogradskog sajma predstaviti preko 150 domaćih i svetskih poznatih brendova  kroz izložbeni i stručni prateći program.

Sajam 112 expo okuplja proizvođače, uvoznike, distributere, stručne organizacije za procenu rizika, akademske, naučne i stručne institucije i strukovna udruženja, i stavlja u interakciju sa resornim državnim strukturama, sa zainteresovanim korisnicima, lokalnom samoupravom, privrednim subjektima, pravnim i fizičkim licima.

Sajam će prezentovati sledeće oblasti: Zaštita od požara, poplava, zemljotresa, hemijskih akcidenata - Sistemi i oprema za prevenciju i reagovanje u vanrednim situacijama. Bezbednost i zdravlje na radu. Sredstva i oprema za ličnu i kolektivnu zaštitu na radu. Medicinsko zbrinjavanje u vanrednim situacijama. Obezbeđenje kontinuiteta privrednih - poslovnih procesa u vanrednim situacijama - Specijalna oprema za preventivnu zaštitu i oporavak podataka u vanrednim situacijama. Osiguranje kao prevencija vanrednih situacija.

Osim izložbenog dela, sajmove će pratiti sadržajan prateći stručni program – radionice iz pomenute tematike.

Pozivamo Vas da uzmete učešća na sajmu i u pratećim stručnim programima. Stručni prateći program sajma otvoren je za poslovne posetioce i građanstvo sva četiri dana sajma. Svi poslovni posetioci koji žele da besplatno prisustvuju stručnim pratećim programima, zbog ograničenog broja mesta i velikog interesovanja, u obavezi su da se blagovremeno registruju za posetu pratećem programu uz popunjavanje registracionog formulara na sajtu i dostavljanje formulara na 112@sajam.rs, što nakon naše potvrde omogućava besplatno učešće (ne važi za parking). Ostali posetioci su u obavezi da kupe ulaznicu na ulasku u sajamsku halu 1. 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte organizatora na Beogradskom sajmu na Tel.011/2655-486, i na mejl 112@sajam.rs
Agendu stručnog programa možete pogledati ovde.
Spisak do sada prijavljenih izlagača i predstavljenih brendova možete pogledati ovde.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


SEEBBE2022-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


LAYHER
LAYHER
BEOGRAD-ZEMUN
www.layher.rs

MOGAL
MOGAL
BEOGRAD-ZEMUN
www.mogal.rs

LORENCIC
LORENCIC
BEOGRAD-ZEMUN
www.lorencic.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;