INFONET-468X60-BANNER

Kredit za šest investicija u Kragujevcu

06.03.2012. | E-kapija

Većinom glasova odbornici Skupštine grada usvojili su predloge odluka o zaduživanju grada za finansiranje deficita tekuće likvidnosti i finansiranje kapitalnih investicionih rashoda. Za oba kredita grad Kragujevac dobio je saglasnost Uprave za javni dug - ministarstva finansija.

To znači da će se radi finansiranja deficita tekuće likvidnosti lokalna samouprava zadužiti u visini od 195 miliona dinara, dok za finansiranje kapitalnih investicionih rashoda Kragujevac može da uzme kredit od 228 miliona dinara, navedeno je na zvaničnom sajtu grada Kragujevca.

Ta sredstva biće iskorišćena za izgradnju Zdravstvene stanice broj 4. sa Školskim dispanzerom, Operativno - tehničkog centra "Vodovod", saobraćajnica sa pratećom infrastrukturom, Stambeno - poslovnog objekta Blok "Kolonija - Škola", uređenje partera otvorenih bazena i rekonstrukciju objekata koje koristi Šumadija sajam. Predstavnici opozicije kritkovali su odluku o novim kreditima uz obrazloženje da je grad već prezadužen, a da se, kako je rečeno, kredit podiže zbog izbora.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;