Regionalni telekomunikacioni centar VIP mobile u Kragujevcu

20.07.2011. | Šumadija Press

Mobilni operater VIP mobile izgradiće u Kragujevcu regionalni telekom centar površine oko 3.000m2. Ugovor o zakupu zemljišta juče su u Skupštini tog grada potpisali predsednik Upravnog odbora VIP mobile Tanasis Katirumpas, član UO te kompanije Darko Parun, gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović i direktor preduzeća za izgradnju grada Veljko Merdžan.

Gradonačelnik Stevanović je izrazio zadovoljstvo zbog ulaganja VIP-a i prepoznavanja značaja Kragujevca u Srbiji.

Darko Parun je novinarima rekao da će taj regionalni telekomunikacioni centar u Kragujevcu zadovoljiti potrebe korisnika u tom gradu, ali i drugim gradovima u Srbiji. "Ova kompanija je na tržištu Srbije do sada investirala 700 miliona evra", naveo je, a predstavnici kompanije VIP mobile nisu govorili o vrednosti investicije.

Centar će biti izgrađen na zemljištu od 20 ari u zoni Servis dva koje je operater zakupio od grada Kragujevca po ceni od 8.000 evra po aru. Ugovor je potpisan na period od 99 godina. Najavljeno je da će u najkraćem roku, odnosno za dve do tri nedelje, nadležni izdati građevinske dozvole kako bi gradnja mogla da počne. Objekat treba da bude završen za 6 do 8 meseci.

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Djom 06.02.2019.
Sjajna cena zemljišta, ko bi rekao da su to...
Jova 01.02.2019.
Zalosna vam majka....za onakvo skrnavljenje...
veselnik 01.02.2019.
Ma lako je njima, nemaju oni Grdelicu!
veselnik 01.02.2019.
Reference ove vlasti i nisu bas za hvalu. T...
veselnik 01.02.2019.
Znaci stranci bolje od nas znaju kakav je "...