INFONET-468X60-BANNER

Erste Group Immorent - nova centralna jedinica za sve usluge finansiranja i izgradnje nekretnina

24.01.2011. | Gradjevinarstvo.rs

Jedinicu su formirali Immorent AG, Erste Group Bank AG i njihova zavisna preduzeca u CIE/JIE. Portfolio kojim EGI upravlja spada medu tri najveca kreditna i lizing portfolija u JIE/CIE

Targetirani klijenti su investitori, firme i državni organi. U Srbiji u toku projekti vrednosti preko 80 miliona evra.

Erste Group Immorent (EGI) obuhvata sve usluge u oblasti nekretnina koje pružaju Immorent AG, Erste Group Bank AG i njihova zavisna preduzeca u CIE/JIE.

Nova jedinica pruža klijentima “one-stop-shop” – sve usluge na jednom mestu, jer pokriva celokupan lanac vrednosti u oblasti nekretnina za poslovne, stambene i projekte razvoja opština: kreditiranje, lizing, investicije, razvoj projekata, gradevinske usluge, kao i poslove u vezi sa infrastrukturom. Time se omogucava investitorima, firmama i javnim organima pristup kompletnoj lepezi usluga i lokalnih eksperata u oblasti nekretnina iz jednog centra.

Nova upravna struktura Erste Group Immorent je stupila na snagu 1. januara 2011. godine.

Erste Group Immorent ima 866 zaposlenih u 12 zemalja JIE/CIE i upravlja kreditnim i lizing portfolijom od 13 milijardi EUR (podaci zakljucno sa 30.09.2010). Erste Group Immorent AG je prisutan u Austriji, Češkoj Republici, Slovačkoj, Mađarskoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Bugarskoj, Rumuniji, Ukrajini, Crnoj Gori i Poljskoj.

Novi upravni odbor Erste Group Immorent AG cine Peter Tichatschek, Richard Wilkinson i Gerald Antonitsch. Za rukovodioce EGI Srbija imenovani su Aleksandra Cupic i Claus Graggaber.

Nove poslovne aktivnosti EGI posebno obuhvataju aktivnosti Erste Grupe usmerene ka državnim organima. U njima se stekla sva strucnost u oblasti infrastrukture u cilju obezbedenja najboljih mogucih saveta i rešenja po meri klijenta u oblasti finansiranja i svih pratecih usluga. Angažovan je tim medunarodnih eksperata za partnerstvo izmedu javnog i privatnog sektora za ove projekte u regionu.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;